Newsroom

Newsroom

Ξέμειναν από λεφτά στα Ψαρά – χάλασε το μοναδικό ΑΤΜ

Στα Ψαρά κάτοικοι καταγγέλλουν ότι το ΑΤΜ είναι χωρίς χρήματα 15 μέρες τώρα, με ό,τι σημαίνει αυτό τη γιορτινή περίοδο που διανύουμε. Την καταγγελία έκανε στο «Ράδιο Αλήθεια» ο κάτοικος του νησιού Χρήστος Φιλιππόπουλος.

Από την Εθνική Τράπεζα έγινε γνωστό ότι το συγκεκριμένο μηχάνημα έχει βλάβη, όμως πλέον η ευθύνη των μηχανημάτων δεν είναι στην τράπεζα, αλλά σε ιδιωτική εταιρεία. Το πρόβλημα δε, εντοπίζεται κυρίως στους πελάτες άλλων τραπεζών που εξυπηρετούνται μέσω του μηχανήματος της Εθνικής, αφού η Εθνική Τράπεζα έχει υποκατάστημα με υπάλληλο στο νησί.

Ο Διευθυντής του κεντρικού καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στη Χίο, Τάσος Κώσταλος, που επικοινώνησε και ο ίδιος για το θέμα αυτό, πήρε την απάντηση ότι η επισκευή έχει καθυστερήσει λόγω του απαγορευτικού απόπλου που υπήρξε!

Πηγή: alithia.gr

Το ΠΑΣΟΚ «αδειάζει» Μητσοτάκη: Ουδέποτε υπήρξε επίσημο θεσμικό αίτημα συνάντησης με τον Ανδρουλάκη

Το ΠΑΣΟΚ «αδειάζει» Μητσοτάκη: Ουδέποτε υπήρξε επίσημο θεσμικό αίτημα συνάντησης με τον Ανδρουλάκη

«Βάπτισε ως θεσμική πρόσκληση ένα πρόχειρο... "τα λέμε", που αντάλλαξε με τον Νίκο Ανδρουλάκη»

Φρίκη στη Λακωνία: 13χρονη καταγγέλλει ότι γέννησε το παιδί του βιαστή της – Βιάστηκε και μετά τη γέννα

Φρίκη στη Λακωνία: 13χρονη καταγγέλλει ότι γέννησε το παιδί του βιαστή της – Βιάστηκε και μετά τη γέννα

Η υπόθεση αφορά μια 13χρονη ανήλικη από τη Λακωνία, η οποία βιάστηκε επανειλημμένα, και όταν…