Newsroom

Newsroom

Ξεκληρίστηκε οικογένεια στη Βοστώνη, ενώ ο πατέρας τερμάτιζε

Το μακελειό στη Βοστώνη έχει προκαλέσει σοκ, όχι μόνο την αμερικανική αλλά και στην παγκόσμια κοινή γνώμη. Οι ΗΠΑ έχουν…

bostoni

Το μακελειό στη Βοστώνη έχει προκαλέσει σοκ, όχι μόνο την αμερικανική αλλά και στην παγκόσμια κοινή γνώμη. Οι ΗΠΑ έχουν βυθιστεί στο πένθος ενώ διαρκώς βλέπουν το φως της δημοσιότητας τραγικές ιστορίες που συγκλονίζουν. Μία από αυτές είναι και του 8χρονου Μάρτιν Ρίτσαρντ και της οικογένειας του, ο οποίος περίμενε το δρομέα μπαμπά του κοντά στο νήμα του τερματισμού.

Ο μικρός Μάρτιν ζούσε στο Ντόρτσεστερ, ένα προάστιο της Βοστόνης. Ο οκτάχρονος είχε ξεφύγει από το πλήθος προκειμένου να αγκαλιάσει το μπαμπά του, ο οποίος εκείνη τη στιγμή περνούσε τη γραμμή του τερματισμού. Δεν έφτασε όμως ποτέ στην αγκαλιά του μπαμπά του. Η έκρηξη έκοψε το νήμα της ζωής στον ίδιο, ενώ σύμφωνα με την Boston Globe, η μητέρα και η αδελφή του παιδιού νοσηλεύονται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Η αδελφή του έχει χάσει το ένα της πόδι από την έκρηξη ενώ το τρίτο παιδί της οικογένειας είναι ελαφρά τραυματισμένο. Ο τραγικός πατέρας Μπιλ Ρίτσαρντ, με τίποτα δεν μπορούσε να πιστέψει πως μέσα σε ελάχιστα λεπτά άλλαξε η ζωή της οικογένειας.

Συγκλονισμένη παρακολουθεί την εξέλιξη της υγείας των άλλων μελών η κοινότητα του Ντόρτσεστερ με τους κατοίκους να κάνουν λόγο για μια οικογένεια που έχει προσφέρει πολλά στην πόλη. «Είναι σουρεαλιστικό, είναι τραγικό, είναι ακατανόητο. Όλοι σήμερα εδώ προσπαθούν να παρηγορήσουν ο ένας τον άλλον και να προσευχηθούν», δήλωσε η Αϊάνα Πρίσλεϊ, δημοτική σύμβουλος.