Ξεκινούν οι εργασίες της ΚΕΑ του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία

Οι εργασίες της συνεδρίασης θα ανοίξουν σήμερα, Σάββατο 30/11, στις 12 το μεσημέρι, με ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα

Συνεδριάζει σήμερα Σάββατο 30/11 και αύριο  Κυριακή 1/12/2019  η Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (αίθουσα Μελίνα Μερκούρη).

Τις  εργασίες της συνεδρίασης θα ανοίξει με ομιλία του, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Θυμίζουμε ότι στη σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία συμπεριλαμβάνονται προσωπικότητες από τα Συνδικάτα, την Αυτοδιοίκηση, τον Πολιτισμό, τη Νεολαία, το Φεμινιστικό και Οικολογικό Κίνημα.

Τα 700, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, στελέχη και προσωπικότητες από ένα ευρύ φάσμα της Αριστεράς, της Οικολογίας, του συνδικαλισμού, της Αυτοδιοίκησης, της νεολαίας και του ευρύτερου προοδευτικού και δημοκρατικού χώρου θα θέσουν τις βάσεις στον δρόμο προς το συνέδριο. Όπως αναφέρουν στην Κουμουνδούρου, το πολυμελές όργανο που συγκροτείται έχει ισχυρό συμβολικό χαρακτήρα θέλοντας να αποτυπώσει ακριβώς το εύρος και τον χαρακτήρα των δυνάμεων και των προσωπικοτήτων που συμπορεύονται με τον ΣΥΡΙΖΑ και που έχουν ταχθεί στην υπόθεση της Αριστεράς και της προοδευτικής παράταξης στη νέα εποχή. Ιδίως βλέποντας την παλινόρθωση της πιο σκληρής Δεξιάς, που επιχειρεί το γκρέμισμα κάθε κατάτακτησης και δημοκρατικής παρακαταθήκης.

Καμπάνια, νέα μέλη, iSyriza στην ατζέντα

Στη διήμερη συνεδρίαση αναμένεται να γίνει και ένας πρώτος απολογισμός της καμπάνιας “Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου”. Η εγγραφή νέων μελών, οργανωτικά ζητήματα που ανακύπτουν μέσα στις νέες συνθήκες, αλλά και η έως τώρα λειτουργία και βελτίωση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας iSYRIZA θα απασχολήσουν τη συζήτηση. Εξάλλου το άνοιγμα στη νεολαία και σε κοινωνικά τμήματα που δεν είχαν μέχρι σήμερα οργανωτική σχέση και ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να αποτελεί μια από τις πρώτες προτεραιότητες.

Άλκης Καμπανός: Ένοχοι και οι 12 κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, πρότεινε η εισαγγελέας

Άλκης Καμπανός: Ένοχοι και οι 12 κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, πρότεινε η εισαγγελέας

Καταπέλτης ο εισαγγελέας - Την ενοχή και των 12 κατηγορούμενων για τη δολοφονία του Άλκη…

Εργαζόμενος βρήκε 50.000 ευρώ σε μετρητά και αμέσως σπατάλησε τις 14.000 σε διασκέδαση και κεράσματα

Εργαζόμενος βρήκε 50.000 ευρώ σε μετρητά και αμέσως σπατάλησε τις 14.000 σε διασκέδαση και κεράσματα

Τελικά, ο εργάτης επέστρεψε στον δικαιούχο το ποσό των 36.000 ευρώ που απέμεινε, ενώ είναι…