Newsroom

Newsroom

Ξεκινούν οι απολογίες για το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

Με την απολογία του πρώην αναπληρωτή γενικού διευθυντή του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Μάριου Βαρότση, ανοίγει σήμερα ο κύκλος των απολογιών για…

tt 1

Με την απολογία του πρώην αναπληρωτή γενικού διευθυντή του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Μάριου Βαρότση, ανοίγει σήμερα ο κύκλος των απολογιών για το σκάνδαλο των επισφαλών δανείων του ΤΤ, στο πλαίσιο της διερεύνησης του οποίου έχουν εκδοθεί επτά εντάλματα σύλληψης, και έχουν συλληφθεί μέχρι τώρα πέντε άτομα.

Τα εκκρεμή εντάλματα σύλληψης αφορούν στον επιχειρηματία Κυριάκο Γριβέα και τη σύζυγό του, Αναστασία Βάτσικα, που καταζητούνται.

Ο Μάριος Βαρότσης θα απολογηθεί τη Δευτέρα, ενώ για την Τρίτη έχει λάβει προθεσμία ο επιχειρηματίας Δημήτρης κοντομηνάς, που νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο, καθώς και το μέλος της επιτροπής χορήγησης επιχειρηματικών δανείων του ΤΤ, Φωτεινή Κρέστα. Θα ακολουθήσει την Τετάρτη το στέλεχος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Χαράλαμπος Γιαγκούδης.

Άγνωστο παραμένει ακόμα το πότε θα απολογηθεί ο Άγγελος Φιλιππίδης, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής στην Κωνσταντινούπολη και δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο το πότε θα εκδοθεί στην Ελλάδα.