Ξεκίνησε η γκρίνια στο ΠΑΣΟΚ: Ο Δουδωνής “καρφώνει” Γιαννακοπούλου – «Είχε έτοιμη δήλωση αμφισβήτησης του Ανδρουλάκη» (video)

«Όλα είναι προς συζήτηση, πρωτίστως οι πολιτικές, η τακτική που ακολουθήσαμε, η φυσιογνωμία που δώσαμε, η στρατηγική που ακολουθήσαμε προεκλογικά, οι θέσεις μας», ανέφερε το βράδυ της Κυριακής (10/06), η Νάντια Γιαννακοπούλου

InCollage 20240610 175215874

To ΠΑΣΟΚ ήταν από τους μεγάλους χαμένους των ευρωεκλογών καθώς έμεινε μακριά από το στόχο της δεύτερης θέσης, με τον Νίκο Ανδρουλάκη μην ξέροντας τι να πει να βγαίνει για δηλώσεις τα μεσάνυχτα και τα πρώτα «μαχαίρια» να κάνουν ήδη την εμφάνισή τους στη Χαριλάου Τρικούπη.

Πρώτη που ξεκίνησε την έντονη κριτική είναι η βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου η οποία μιλώντας στο Action24 σχολίασε το 12,79% που κατάφερε να συγκεντρώσει το ΠΑΣΟΙΚ.

«Έφτασε μια στιγμή τον Φλεβάρη που ήμασταν δεύτερο κόμμα. Μετά έγινε η ανατροπή από μία σειρά λόγων, όλα αυτά πρέπει να τα κουβεντιάσουμε στα όργανα», ανέφερε αρχικά

Μάλιστα, σε ερώτηση για το αν τίθεται θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, η βουλευτής απάντησε χαρακτηριστικά «όταν θα τα συζητήσουμε όλα, εννοούμε όλα».

«Όλα είναι προς συζήτηση, πρωτίστως οι πολιτικές, η τακτική που ακολουθήσαμε, η φυσιογνωμία που δώσαμε, η στρατηγική που ακολουθήσαμε προεκλογικά, οι θέσεις μας.

Όλα αυτά πρέπει να τα συζητήσουμε. Αυτή την κουβέντα θα έπρεπε να την κάνουμε είτε το ΠΑΣΟΚ πήγαινε πολύ καλά, είτε μέτρια, είτε άσχημα», σημείωσε στη συνέχεια.

«Η Νάντια Γιαννακοπούλου είχε έτοιμη δήλωση αμφισβήτησης του Νίκου Ανδρουλάκη»

Ο βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη, Παναγιώτης Δουδωνής, δεν άφησε αναπάντητα τα σχόλια της συντρόφου του στην οποία εξαπέλυσε δριμεία επίθεση το πρωί της Δευτέρας (10/6) μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Καιρό τα λέει αυτά και καιρό ασχολούμαστε με το να της απαντάμε. Η Νάντια Γιαννακοπούλου είχε έτοιμη δήλωση αμφισβήτησης του Νίκου Ανδρουλάκη.

Λέω να ασχοληθούμε με κάτι σοβαρό», τόνισε ο κ. Δουδωνής.

«Ταλαιπωρούμαι με μια υποτροπιάζουσα συζήτηση που κρατάει 8 μήνες και μας στοίχισε τη δεύτερη θέση, ήταν ένα κλίμα εσωστρέφειας που καλλιεργείται» είπε συμπληρώνοντας ότι «δεν τους βγήκε και το αποτέλεσμα που ήθελαν».

Δείτε το βίντεο από το 13:00 και το 19:00