Ξεκίνησε από την Κένυα, πήγε στην Ολλανδία και τέλος στον Πειραιά με 6 κιλά κοκαΐνης στην πλάτη

Συνελήφθη σε εξωτερικό χώρο του Λιμένα Πειραιά, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών μία 53χρονη Ελληνίδα, για εισαγωγή μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης…

17072014kokainh

Συνελήφθη σε εξωτερικό χώρο του Λιμένα Πειραιά, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών μία 53χρονη Ελληνίδα, για εισαγωγή μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης στην Ελλάδα. Μετά από έρευνες της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Κρήτης, το Α.Τ. Αερολιμένα Χανίων και τη D.E.A. Αθηνών, εντοπίσθηκε στην περιοχή έξω από το Λιμάνι του Πειραιά η 53χρονη, προερχόμενη από τα Χανιά, όπου είχε αφιχθεί την προηγούμενη ημέρα το βράδυ αεροπορικώς από την Ολλανδία, να μεταφέρει, επιμελώς κρυμμένη σε διπλά τοιχώματα δύο σακιδίων πλάτης, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 5 .810 γραμμ.

Την παραπάνω ποσότητα κοκαΐνης είχε προμηθευθεί προ 3ημέρου από άγνωστο άτομο στην Κένυα Αφρικής. Όπως διαπιστώθηκε, η 53χρονη στρατολογήθηκε από έναν Τανζανό, μέλος διεθνούς σπείρας, που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή κοκαΐνης στην Ευρώπη, προκειμένου να μεταβεί στην Κένυα, να παραλάβει την κατασχεθείσα ποσότητα κοκαΐνης και να την μεταφέρει μέσω Ολλανδίας στην Ελλάδα. Η συλληφθείσα, με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Πάρος: Αυτοκίνητο με 3 επιβαίνοντες έπεσε στη θάλασσα μόλις βγήκε από το ferry boat (video)

παρος

Πάρος: Αυτοκίνητο με 3 επιβαίνοντες έπεσε στη θάλασσα μόλις βγήκε από το ferry boat (video)

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έπεσε στη θάλασσα, στην περιοχή του λιμανιού της Πούντας.