Ξεκίνησαν τα «αντίο» από τον ΣΚΑΙ στη Μαρία Αναστασοπούλου – «Μην το ανοίξεις τώρα…»

Συγκινητικές στιγμές... ή και όχι στο πλατό του ΣΚΑΙ

Screenshot 1 12

Έχει ανακοινωθεί και είναι πλέον γνωστό πως η Μαρία Αναστασοπούλου εγκαταλείπει τον ΣΚΑΙ για νέες τηλεοπτικές στέγες και αναμενόμενα, τα «αντίο Μαρία» έχουν ήδη ξεκινήσει.

H δημοσιογράφος αύριο Παρασκευή θα εμφανιστεί για τελευταία φορά στον αέρα του σταθμού αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές μέσα από την πρωινή εκπομπή «Σήμερα».

Ωστόσο στη σημερινή εκπομπή η Μαρία Αναστασοπούλου άκουσε το πρώτο αντίο.

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τάκης εμφανίστηκε στην εκπομπή «Σημερα» και απευθυνόμενος στην Μαρία Αναστασοπούλου την ευχαρίστησε και την αποχαιρέτησε για όλα αυτά τα χρόνια που συνεργάστηκαν, αναφέροντας: «Απλά επειδή είναι η προτελευταία εκπομπή, θέλω να σε ευχαριστήσω για όλη αυτή την παρουσία όλο αυτό το διάστημα και πέρσι και φέτος. Να σου ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή δύναμη».

«Μην το ανοίξεις τώρα… Εγώ ευχαριστώ από καρδιάς, από καρδιάς. Θα είμαστε εδώ για να τα πούμε», του απάντησε η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, η Μαρία Αναστασοπούλου αναμένεται να μεταπηδήσει στον ΑΝΤ1 και μάλιστα να ενταχθεί στην ομάδα του Γιώργου Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα».

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…