Newsroom

Newsroom

Ξεκινάνε οι αποχωρήσεις μετά την κηδεία του τέως Βασιλιά: Στέλεχος της ΝΔ ανακοίνωσε on-air ότι φεύγει

Κύμα οργής για τον τρόπο που χειρίστηκε ο Μητσοτάκης την κηδεία του τέως Βασιλιά

κηδεία τέως

Έντονους τριγμούς προκάλεσε ο τρόπος που χειρίστηκε το τελετουργικό για την κηδεία του τέως Βασιλιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Από τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, μέχρι τοπικά «γαλάζια» στελέχη, εκφράστηκαν δημοσίως έντονα παράπονα για το γεγονός πως ο Γλύξμπουργκ δεν κηδεύτηκε με τιμές αρχηγού κράτους. Η δυσαρέσκεια προς τις αποφάσεις του Μαξίμου ήταν έντονη τα τελευταία 24ωρα, ενώ στα Ιωάννινα ανακοινώθηκε και η πρώτη αποχώρηση από τις τάξεις της ΝΔ.

Η δικηγόρος Άννα Μαρία Κωνσταντίνου, περιφερειακή συντονίστρια Εμπορίου στη Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ., τομεάρχης Δικαιοσύνης στην ΔΕΕΠ Ιωαννίνων και μέλος της ΕΚΟ Δικηγόρων της ΝΔ ανακοίνωσε την αποχώρησή της, με το επιχείρημα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλοίωσε την ιδεολογία και τις αρχές του κόμματος.

«Ανήκω στη δεξιά παράταξη, όχι στη μορφή της παράταξης ως έχει σήμερα», ανέφερε στο «Βήμα News» των Ιωαννίνων, χαρακτηρίζοντας ως «προσβολή» την «απαξίωση» στο πρόσωπο ενός «πρώην αρχηγού κράτους», κάνοντας επίσης λόγο για ένα «ευρέως πολιτικό ζήτημα».

«Η ΝΔ πρέπει να κάνει τη στάση της πιο σαφή όσον αφορά το κομματικό της πρόσημο», επεσήμανε συμπληρώνοντας μάλιστα στη συνέχεια ότι ορισμένες πολιτικές της ΝΔ είναι… φιλοαριστερές. «Η συγκεκριμένη παράταξη ψάχνει τον προσανατολισμό της (…) δεν μπορεί να ταλανίζεται ανάμεσα σε διάφορες πολιτικές», τόνισε χαρακτηριστικά, προσπαθώντας να τοποθετήσει εαυτόν ακόμη δεξιότερα των πολιτικών της ΝΔ του Μητσοτάκη.

Πηγή: Documentonews.gr

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…