Ξεκινάει η πολύκροτη δίκη για το φόνο του Ζακ Κωστόπουλου - Τετάρτη 20/10

Τρία χρόνια μετά ξεκινάει η πολύκροτη δίκη στις 20 Οκτωβρίου, με τους έξι κατηγορούμενος να αναμένεται να βρεθούν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη.

NewsRoom 18/10/2021 | 19:59

Την Τετάρτη 20/10, αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη για την υπόθεση δολοφονίας του/ της Ζακ Κωστόπουλου, στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Τρία χρόνια ολοκληρώνονται φέτος από τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου, στην οδό Γλάδστωνος στο κέντρο της Αθήνας, χωρίς να αποδοθεί δικαιοσύνη και χωρίς να έχουν δοθεί απαντήσεις στην οικογένεια του. Τρία χρόνια μετά ξεκινάει η πολύκροτη δίκη στις 20 Οκτωβρίου, με τους έξι κατηγορούμενος να αναμένεται να βρεθούν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη.

Έπειτα από αναβολή το Νοέμβριο του 2020 λόγω της πανδημίας, αναμένεται να ξεκινήσει στις 20 Οκτωβρίου στις 9 π.μ. στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, στην οδό Δέγλερη 4 της Αθήνας, η δίκη για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, στο πεζοδρόμιο της οδού Γλάδστωνος στην Ομόνοια, στις 21 Σεπτεμβρίου του 2018.  

Για την υπόθεση αυτή που είχε συγκλονίσει τη κοινή γνώμη στο εδώλιο του κατηγορούμενου θα καθίσουν ένας μεσίτης, ένας κοσμηματοπώλης, καθώς και τέσσερις αστυνομικοί, οι οποίοι θα δώσουν εξηγήσεις για το κακούργημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης.

Όπως δημοσίευσε και η σελίδα ZackieOh Justice Watch με τον τίτλο «Παρατηρητήριο της δίκης για τον φόνο του/ της Ζακ Κωστόπουλου/ Zackie Oh»,

«Κατόπιν της προηγούμενης αναβολής η διαδικασία θα ξεκινήσει εκ νέου. Οι παρατηρήτριές μας θα μεταδώσουν λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις από την δικαστική αίθουσα, τις οποίες θα μπορείτε να παρακολουθείτε από τους λογαριασμούς μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Ακολουθεί η δημοσίευση