Ξεκινά η δίκη Λιγνάδη – Διακοπή θα ζητήσει ο Κούγιας

Κίνηση κωλυσιεργίας και καταγγέλλει η πλευρά των θυμάτων - Γιατί θα ζητήσει διακοπή ο συνήγορος του ηθοποιού

Eνώπιον των δικαστών του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου θα οδηγηθεί σήμερα το πρωί ο Δημήτρης Λιγνάδης, προκειμένου να δικαστεί, με τις κατηγορίες σε βάρος του να αφορούν σε βιασμό τριών ανηλίκων αγοριών και ενός ενήλικα άνδρα. Ο ηθοποιός μετήχθη νωρίς το πρωί από τις φυλακές Κορυδαλλού για να παρασταθεί στη δίκη, εφόσον αυτή ξεκινήσει.

Ο συνήγορος του κατηγορούμενου, Αλέξης Κούγιας, δήλωσε δημόσια πως σκοπεύει να ζητήσει διακοπή της δίκης λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων που έχει (συγκεκριμένα, λόγω της υπόθεσης της δολοφονίας του Άλκη στη Θεσσαλονίκη που έχει αναλάβει). Το αίτημα, που εφόσον διατυπωθεί, παραμένει ζητούμενο αν θα γίνει δεκτό από το δικαστήριο, προκάλεσε σφοδρή αντίδραση από την πλευρά των θυμάτων της υπόθεσης.

Ο εκ των συνηγόρων Πολιτικής Αγωγής Γιάννης Βλάχος ήδη σε δηλώσεις του έκανε λόγο για προσπάθεια από την πλευρά του ηθοποιού να πλήξει οικονομικά κάποιους από τους καταγγέλλοντες, αναφερόμενος σε συγκεκριμένο εντολέα του, ο οποίος έχει ταξιδέψει ήδη στην Ελλάδα από την χώρα που κατοικεί. Τόνισε ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να μην υπάρξει ούτε διακοπή, ούτε αναβολή της δίκης.

Επιπλέον, η πλευρά των θυμάτων υποστηρίζει πως το αίτημα διακοπής της δίκης είναι μία κινηση κωλυσιεργίας, προκειμένου να παρέλθει το εξάμηνο που υπολείπεται από την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, ώστε η δίκη να διεξαχθεί με τον ηθοποιό εκτός φυλακών.

 

 

«Ο Θεός είναι μεγάλος»: Η στιγμή που διασώστες βρίσκουν ζωντανό κάτω από τα συντρίμμια

«Ο Θεός είναι μεγάλος»: Η στιγμή που διασώστες βρίσκουν ζωντανό κάτω από τα συντρίμμια

24χρονος ανασύρθηκε ζωντανός από τα ερείπια την ώρα που δημοσιογράφος έδινε το ρεπορτάζ του από…

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Οκτώ χρόνια από την τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Οκτώ χρόνια από την τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από τον χαμό του Κρητικού σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, όπου,…