Newsroom

Newsroom

Το ξεχωριστό ντουέτο της Νατάσας Μποφίλιου με τον πατέρα της ερμηνεύοντας Μίκη θεοδωράκη

Σημαντική στιγμή  στο πρόγραμμα της Κεντρικής Σκηνής του 47ου Φεστιβάλ ΚΝΕ, το ντουέτο της Νατάσας Μποφίλιου  με τον πατέρα της και ψυχή του συγκροτήματος «Ρωμιοσύνη», όπου ερμήνευσαν τραγούδια του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.

268a4a89c5c6b64a11a4efa63b765d7d XL

Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση και με μια  δυναμική  ερμηνεία, ολοκλήρωσε την Παρασκευή το βράδυ το πρόγραμμα της Κεντρικής Σκηνής του 47ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» η Νατάσσα Μποφίλιου.

Δήλωσε συγκινημένη για την παρουσία της και σε αυτό το Φεστιβάλ, ενώ με τα γνωστά αγαπημένα της τραγούδια, παλαιότερα αλλά και αυτά που περιλαμβάνονται στον τελευταίο δίσκο της «Η εποχή του θερισμού» ταξίδεψε τους επισκέπτες που κατέκλυσαν το χώρο.

Σημαντική στιγμή , το ντουέτο με τον πατέρα της και ψυχή του συγκροτήματος «Ρωμιοσύνη», όπου ερμήνευσαν τραγούδια του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.

Μάλιστα η ίδια αναφέρθηκε επίσης στις γυναίκες που δολοφονήθηκαν το τελευταίο διάστημα, τονίζοντας την ανάγκη «να διαλύσουμε αυτή τη σάπια κοινωνία», εισπράττοντας ένα παρατεταμένο χειροκρότημα.

 

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…