Ξέχασε την Ελλάδα ο… «καλύτερος φίλος μας»: Τσάμπα η υποστήριξη των εγκλημάτων του Ισραήλ

Χαμός στο τουίτερ για την ανάρτηση του Νετανιάχου που... «ξέχασε» να ευχαριστήσει την Ελλάδα για τη στήριξη στην επίθεση που εξαπέλυσε το Ισραήλ εναντίον αμάχων Παλαιστινίων και στην προσπάθεια εκτοπισμού πολιτών από τα σπίτια τους

Screenshot 2021 05 16 173952

Μπορεί η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να υποστηρίξει την εγκληματική επίθεση της ισραηλινής κυβέρνησης σε βάρος των Παλαιστινίων, όμως τις προσπάθειές της δε φαίνεται να εκτιμά ιδιαίτερα ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενγιαμιν Νετανιάχου.

Σε ανάρτησή του με την οποία ευχαριστεί τις 15(!) χώρες που στήριξαν το Ισραήλ, δε βρήκε τον χώρο να ευχαριστήσει την Ελλάδα. Άσχημο πράγμα το όριο χαρακτήρων στο twitter. Κάνει τους χρήστες να αφαιρούν τις… «περιττές» πληροφορίες.

Ενδιαφέρον είναι ότι ο «Μπιμπι», προτίμησε να αφιερώσει χώρο στο tweet του για χώρες με τις οποίες ούτε καν γειτονεύει το Ισραήλ, όπως η Ονδούρα, η Ουρουγουάη και Γουατεμάλα, αλλά και την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία.

Φυσικά οι χρήστες του twitter εντόπισαν το tweet και έσπευσαν να υπενθυμίσουν στην κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι η στήριξη των πολιτικών του Ισραήλ αντιμετωπίζεται με πρωτοφανή αδιαφορία από την κυβέρνηση της χώρας.