Ξέφυγε ο Ερντογάν: Η Ελλάδα θα πληρώσει το τίμημα για τις ενέργειές της

Ο Tούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απείλησε την Ελλάδα ότι θα πληρώσει το τίμημα για την απέλαση του πρέσβη της Λιβύης, μετά τη συμφωνία Άγκυρας - Τρίπολης για τα θαλάσσια σύνορα.

AP erdogan 1

Ο Τούρκος πρόεδρος παραχώρησε δηλώσεις στο κρατικό TRT Haber, τονίζοντας ότι «η Ελλάδα θα πληρώσει διεθνώς το τίμημα για τις πράξεις της», ενώ στη συνέχεια ανέφερε ότι οι γείτονες της Τουρκίας έχουν… δεθεί χειροπόδαρα, καθώς δεν θα μπορούν να κάνουν την οποιαδήποτε κίνηση χωρίς την έγκριση της Τουρκίας.

«Η Ελλάδα, το Ισραήλ, η Αίγυπτος και οι Ελληνοκύπριοι τώρα δεν μπορούν να κάνουν βήματα χωρίς την έγκριση μας. Η Ελλάδα δέθηκε χειροπόδαρα, κάτι που τους έχει τρελάνει», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν.

Παράλληλα τόνισε ότι μέσω της «συμφωνίας» με τη Λιβύη δεν θα αργήσει η μέρα όπου οι δύο χώρες θα αρχίσουν από κοινού τις επιχειρήσεις τους στη θάλασσα, ενώ προανήγγειλε ότι η Τουρκία θα αγοράσει ακόμη ένα γεωτρύπανο το οποίο θα σταλεί στη Μαύρη Θάλασσα.

«Παρά τα δικαιώματα που είχαμε μας απειλούσαν όμως δεν υποχωρήσαμε. Με τη συμφωνία αυτή η Τουρκία έκανε χρήση των δικαιωμάτων της που προκύπτουν από το διεθνές δίκαιο και χάλασε το παιχνίδι όσων έκαναν μονομερείς κινήσεις. Τώρα θα μπορούμε να κάνουμε κοινές έρευνες στις περιοχές αυτές», τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος.

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Εντυπωσιακά στοιχεία που δημιουργούν βάσιμες ενδείξεις για σχέσεις των οργανωμένων χούλιγκανς της Θύρας 7 με…