Ξέφυγε η κατάσταση στον Βόλο: «Σε αυτή τη χώρα πρέπει να πνιγόμαστε ή να καιγόμαστε» (video)

«Είμαστε σε απόγνωση, από τις 06:00 το πρωί δεν σηκώνει το τηλέφωνο κανείς»

volos2

Ο Βόλος ήδη από τα ξημερώματα της Δευτέρας δοκιμάζεται από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που προκάλεσε η κακοκαιρία «Daniel» με τις πλημμύρες να είναι πολύ έντονες ενώ βροχές και καταιγίδες είναι ασταμάτητες.

Οι κάτοικοι του Βόλου έχουν εγκλωβιστεί στα σπίτια τους και δεν μπορούν να μετακινηθούν τη στιγμή που όπως λένε προσπαθούν να βγάλουν με κουβάδες το νερό από τα σπίτια τους.

Mία γυναίκα που είναι κάτοικος του Βόλου και αντιμετωπίζει αυτές τις δύσκολες συνθήκες σε συνέντευξη της στην κάμερα του MEGA μίλησε για το οριακό σημείο στο οποίο έχουν φτάσει οι πολίτες λόγω των κινδύνων που αντιμετωπίζουν τον τελευταίο μήνα από πλημμύρες αλλά και πυρκαγιές.

«Βγάζουμε το νερό με τους κουβάδες από το σπίτι. Το παιδί μου είναι εγκλωβισμένο έξω, δεν μπορώ να του ανοίξω να μπει γιατί υπάρχει παντού νερό. Είναι πάνω από ένα μέτρο», είπε.

«Είμαστε σε απόγνωση, από τις 06:00 το πρωί δεν σηκώνει το τηλέφωνο κανείς. Ζητάμε βοήθεια. Σε αυτή τη χώρα πρέπει να πνιγόμαστε ή να καιγόμαστε; Είμαστε σε απελπιστική θέση».

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…