Newsroom

Newsroom

Ξεδιάντροπος ο Πορτοσάλτε: Καλεί ανοιχτά τον κόσμο να ψηφίσει Μητσοτάκη… «δώστε 36% στη ΝΔ»

Ο δημοσιογράφος(;) του ΣΚΑΙ προτρέπει τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν μαζικά Νέα Δημοκρατία και μετά απορούμε για τη θέση 108

Screenshot 2 1

Ο Άρης Πορτοσάλτε έχει κάνει πολλά, έχει δείξει τη στήριξή του και το θαυμασμό του για την κυβέρνηση Μητσοτάκη με κάθε πιθανό τρόπο. Ωστόσο η σημερινή του προτροπή στους ψηφοφόρους δημιουργεί σοβαρά ερωτηματικά για την ιδιότητα του ως δημοσιογράφος.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ σε μια σπάνια στιγμή για τα ελληνικά μίντια κάλεσε ανοιχτά την κοινωνία να στηρίξει τη ΝΔ δίνοντας της αυτοδυναμία ώστε να μην μπει η χώρα σε περιπέτειες, πάντα βέβαια κατά τη… γνώμη του.

«Καλές είναι οι δημοσκοπήσεις, αλλά πρέπει και η κοινωνία να είναι σε ετοιμότητα, αν δεν θέλει περιπέτειες, από την πρώτη Κυριακή 35%, 36% στη ΝΔ για να έρθει αυτοδυναμία, ώστε να μην μπούμε σε περιπέτειες!», τόνισε ο – το λέμε ξανά- δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ.

Έκπληκτος ο δημοσιογράφος  Γιάννης Αγουρίδης σημείωσε: «Καλεί ο κ. Πορτοσάλτε απευθείας του ψηφοφόρους να ψηφίσουν τη ΝΔ, αυτό είναι πολύ… καλό και πρωτοφανές για δημοσιογράφο!»

Ολόκληρη η αμερόληπτη τοποθέτηση του Άρη Πορτοσάλτε μετά το 8ο λεπτό:

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…