Ξεδιάντροπος Γεωργιάδης για Φουρθιώτη: «Εγώ δεν κάνω κουτσομπολιό – Μπορούν να μιλούν με όποιον θέλουν» (video)

«Το να μιλάει κάποιος με κάποιον δεν είναι ποινικό αδίκημα. Όλα τα άλλα είναι κουτσομπολιό και εγώ αρνούμαι να κάνω κουτσομπουλιό», σημείωσε χωρίς ντροπή ο κ. Γεωργιάδης προσπαθώντας να υποβαθμίσει το θέμα των συνομιλιών κυβερνητικών στελεχών με τον υπόδικο Φουρθιώτη 

Ως κουτσομπολιό χαρακτήρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης το θέμα των επαφών που είχαν μια σειρά από υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης με τον υπόδικο Μένιο Φουρθιώτη, σε μια προσπάθεια να υποβαθμίσει το θέμα.  

Όπως σημείωσε ο ίδιος μιλώντας στη πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη: «Θέλετε στα σοβαρά να καταστήσουμε στην Ελλάδα κεντρικό πρωταγωνιστή τον Μένιο Φουρθιώτη; Πιστεύετε ότι σήμερα οι Έλληνες που ψάχνουν δουλειά, που θέλουν ν’ αντιμετωπίσουν την ακρίβεια τους ενδιαφέρει ο Μένιος Φουρθιώτης; Εγώ αρνούμαι να καταστήσω πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα τον Μένιο Φουρθιώτη. 

Αντί να μιλάμε για την επένδυση της JP Morgan ασχολούμαστε τον Μένιο Φουρθιώτη. Μιλάμε σοβαρά; Το να μιλάει κάποιος με κάποιον δεν είναι ποινικό αδίκημα. Όλα τα άλλα είναι κουτσομπολιό και εγώ αρνούμαι να κάνω κουτσομπουλιό. Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης μίλησε 20 λεπτά για τον Μένιο Φουρθιώτη. Τεράστιο θέμα».

Ο Υπουργός Ανάπτυξης κατέληξε λέγοντας ότι: «Αν κάποιος έχει να καταγγείλει μια παράνομη πράξη, να διερευνηθεί. Όποιος διαρρέει μηνύματα που του έστειλε κάποιος άλλος πρέπει να μπαίνει 20 χρόνια φυλακή. Μην φτάσουμε ο ένας να εκβιάζει τον άλλον. Μην υπερασπίζεστε τη χυδαιότητα. Εγώ δεν κάνω κουτσομπολιό. Θέλετε να με ρωτήσετε για την ανεργία, την ακρίβεια, τις επενδύσεις, το ΑΕΠ; Για τον Φουρθιώτη να μιλήσετε μόνοι σας…».

Καταδικάστηκαν οι δύο εκπαιδευτικοί γονείς στη Λάρισα-Τους καταγγέλλουν οι κόρες τους για κακοποίηση

Καταδικάστηκαν οι δύο εκπαιδευτικοί γονείς στη Λάρισα-Τους καταγγέλλουν οι κόρες τους για κακοποίηση

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε σήμερα το ζευγάρι των εκπαιδευτικών, που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία, σε βάρος…