Newsroom

Newsroom

Ξάνθη: Οργή για τον αστυνομικό που σκότωσε την 19χρονη – Πήγε το αμάξι στο συνεργείο λέγοντας ότι χτήπησε σκύλο

Προσπάθησε με κάθε τρόπο να κρύψει τα ίχνη του

19xroni

Απίστευτα είναι τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δράση του αστυνομικού στη Ξάνθη, αφότου πάτησε την 19χρονη κοπέλα η οποία κατέληξε για μέρες στη ΜΕΘ πριν πεθάνει.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Mega, ο αστυνομικός προκειμένου να κρύψει τα ίχνη του πήγε κατευθείαν την επόμενη ημέρα σε συνεργείο της περιοχής λέγοντας ότι χτύπησε σκύλο και ζήτησε να επιδιορθωθεί η ζημιά γρήγορα για να μπορεί να δουλέψει. Μάλιστα πριν το κάνει αυτό, καθάρισε τα πάντα στο σημείο ώστε να μην υπάρχουν ίχνη από το ΙΧ του.

Συγκλονίζει ο θείος της 19χρονης που χτύπησε και εγκατέλειψε αστυνομικός: «Είδαν το σκυλί να γυρνάει μόνο του…»

Σοκαρισμένη είναι ακόμα η τοπική κοινωνία της Ξάνθης, μετά τον θάνατο της 19χρονης κοπέλας την οποία πάτησε και εγκατέλειψε αστυνομικός πριν από περίπου μια εβδομάδα σε δρόμους της πόλης, όταν και αυτή είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της.

Ο θείος της κοπέλας μιλώντας στην κάμερα του Star ανέφερε τις πρώτες στιγμές μετά το περιστατικό, όταν και αρκετοί κάτοικοι της περιοχής είδαν το σκυλί της κοπέλας να περιφέρεται μόνο του και ειδοποίησαν τους γονείς της κοπέλας οι οποίοι ανησύχησαν ιδιαίτερα. Επίσης, ο ίδιος συγκίνησε λέγοντας για τον χαρακτήρα της 19χρονης και το πόσο χαρούμενη ήτα.

Πιο αναλυτικά όσα ανέφερε ο θείος της άτυχης κοπέλας

Η κοπελίτσα πήγε να κάνει τη βόλτα της με το σκυλάκι, όπως συνηθίζει κάθε βράδυ. Κάποιος περαστικός, από τα παιδιά του χωριού, είδε το σκυλάκι και άνοιξε την πόρτα για να μπει μέσα. Από εκεί άρχισε η όλη διαδικασία. Το σκυλί για να γυρίσει πίσω χωρίς το παιδί, κάτι τρέχει.

Γιατί πήραν τηλέφωνο τη μαμά και τον μπαμπά και τους είπαν ότι το σκυλί είναι έξω και περιμένει μόνο του. Αυτοί κάτι υποπτεύθηκαν, σηκώθηκαν και έτρεξαν για να βρουν το παιδί. Παίρνοντας στο τηλέφωνό της και το βρήκαν μέσα στο χωράφι, που χτυπούσε.Ήταν ένα παιδί που ήταν μες στη χαρά, όποτε το βλέπαμε».

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…