Newsroom

Newsroom

Ξάνθη: Δεμένη για 20 ώρες νεαρή γυναίκα, κατήγγειλε ότι πήγε να τη στραγγαλίσει ο σύντροφός της

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο δράστης.

ek perpam 4

Προσωρινά ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ένας 38χρονος άνδρας κατηγορούμενος για την παράνομη κατακράτηση και την απόπειρα ανθρωποκτονίας μιας 29χρονης, η οποία είχε εξαφανιστεί την Τρίτη από την περιοχή της Σταυρούπολης στην Ξάνθη.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα xanthi2.gr, τα ίχνη της 29χρονης χάθηκαν από οικισμό της περιοχής την Τρίτη με αποτέλεσμα η γιαγιά της να απευθυνθεί στις Αρχές. Την Τετάρτη το πρωί, η Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει την γυναίκα, την οποία είχε δεμένη επί 20 και πλέον ώρες μέσα στο αυτοκίνητό του, ένας 38χρονος άνδρας με τον οποίο φέρεται να διατηρούσε σχέση.

Το κίνητρο της απαγωγής, είναι σύμφωνα με τις ενδείξεις, η ερωτική αντιζηλία, καθώς ο δράστης φέρεται να ενοχλήθηκε από το φλερτ της 29χρονης με άλλον άνδρα. Η 29χρονη καταγγέλλει από την πλευρά της ότι ο 38χρονος επιχείρησε να την πνίξει όσο την κρατούσε στο αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο βρέθηκε κοντά στο γήπεδο της Σταυρούπολης από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο και απελευθέρωσαν την 29χρονη.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο δράστης

Ο άνδρας, που εργάζεται σε εταιρία ασφαλείας παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια, αφού του ασκήθηκε δίωξη με την κατηγορία της παράνομης κατακράτησης και της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, σύμφωνα με τις πληροφορίες, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά ελεύθερος, με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης κάθε 1 και 15 του μήνα στο αστυνομικό τμήμα, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της απαγόρευσης προσέγγισης της 29χρονης σε απόσταση 20 μέτρων.

Πηγή: xanthi2.gr

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…