Newsroom

Newsroom

Χανιά: Πυροβόλησε την πρώην γυναίκα του σε κεντρικό δρόμο (ΦΩΤΟ)

Την πρώην γυναίκα του πυροβόλησε μπροστά σε κόσμο ένας άνδρας στα Χανιά της Κρήτης.

580dd7df1dc524ff1e8b46bb

Το περιστατικό που λίγε έλλειψε να αποβεί μοιραίο για τη 62χρονη γυναίκα, έγινε το πρωί της Δευτέρας στην οδό Μουσούρων στα Χανιά, σε έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους της πόλης.

Σύμφωνα με τα τοπικά sites, ο άντρας και η γυναίκα καυγάδιζαν. Αυτός άρχισε να την χτυπάει με μια μαγκούρα και στη συνέχεια ενώ περαστικοί και καταστηματάρχες επιχειρούσαν να τον σταματήσουν, αυτός τράβηξε όπλο και πυροβόλησε την άτυχη γυναίκα στην κοιλιά.

«Ακούστηκαν κάτι φωνές. Ήταν ένα ζευγάρι μεγάλης ηλικίας, ο άνδρας κυνηγούσε τη γυναίκα, τη χτυπούσε με ένα μπαστούνι και αυτή άρχισε να φωνάζει βοήθεια. Ξαφνικά ο άνδρας βγάζει και ένα όπλο. Πήγε η γυναίκα σε ένα μαγαζί απέναντι για να σωθεί, την ακολούθησε και ακούστηκαν 2 ή 3 πυροβολισμοί» λέει ένας καταστήματάρχης που ήταν μπροστά στο περιστατικό.

Στο σημείο μετέβησαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίες απέκλεισαν την περιοχή ενώ προχώρησαν στη σύλληψη του 73χρονου δράστη.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφθασε στο σημείο και παρέλαβε την τραυματισμένη γυναίκα η οποία είχε τις αισθήσεις της.

Ο 73χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων. Η 62χρονη διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων και νοσηλεύεται. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων


Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη, σήμερα (24.10.2016) το πρωί στα Χανιά, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, 73χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σε βάρος 62χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, σήμερα (24.10.2013) το πρωί, ο 73χρονος ένεκα προσωπικών μεταξύ τους διαφορών, τραυμάτισε με όπλο την 62χρονη.

Άμεσα, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας μετέβησαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 73χρονο στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το εν λογω όπλο, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας κάλυκας.

Η παθούσα διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων και νοσηλεύεται.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ o συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων. 













Αλευράς-Καλούτα για Eurovision: «Αδιάβαστους δεν μας λες» – Απαντούν στα επικριτικά σχόλια για την παρουσίαση του διαγωνισμού (Video)

athanasios alevras 1709907810 3319269751873809830 2040320607 640x426 1

Αλευράς-Καλούτα για Eurovision: «Αδιάβαστους δεν μας λες» – Απαντούν στα επικριτικά σχόλια για την παρουσίαση του διαγωνισμού (Video)

Οι παρουσιαστές Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα έδωσαν τη δική τους απάντηση στα αρνητικά σχόλια…