Το… ξανασκέφτονται στο Μαξίμου για το voucher

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις  για το voucher επιμόρφωσης σε δικηγόρους, μηχανικούς, λογιστές, γιατρούς, το κυβερνητικό επιτελείο επανεξετάζει τα δεδομένα για τον αποκλεισμό επαγγελματικών ομάδων από το επίδομα των 800 ευρώ   

5057497 1

Δεύτερες σκέψεις επικρατούν στην κυβέρνηση, σύμφωνα με “κυβερνητικές διαρροές”, για τον αποκλεισμό επαγγελματικών ομάδων όπως οι δικηγόροι, οι μηχανικοί, οι λογιστές και οι γιατροί από το επίδομα των 800 ευρώ, μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσαν αφενός ο αποκλεισμός τους και αφετέρου οι ανακοινώσεις ότι θα στηριχθούν με 600 ευρώ μέσω voucher επιμόρφωσης.

Σύμφωνα με τις “διαρροές” πηγών από το Μαξίμου, το κυβερνητικό επιτελείο επανεξετάζει τα δεδομένα, με τις οριστικές αποφάσεις να αναμένεται να γίνουν αύριο Κυριακή ή το αργότερο τη Δευτέρα 30 Μαρτίου.

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση να αφήσει τις διαρροές και να πάρει πίσω το εξευτελιστικό κουπόνι για τους επιστήμονες

Η κυβέρνηση να αφήσει τις διαρροές κύκλων του Μαξίμου για ένταξη των επιστημόνων στο έκτακτο επίδομα και να προχωρήσει άμεσα σε αναδίπλωση, όπως την κάλεσαν οι επιστημονικοί κλάδοι και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Να πάρει πίσω το εξευτελιστικό μέτρο των εκπαιδευτικών κουπονιών για τους επιστήμονες και να τους εντάξει πλήρως στο – έστω και ανεπαρκές – έκτακτο επίδομα των 800 ευρώ.

Και μιας και έκανε την αρχή με τις αναδιπλώσεις, να πάρει πίσω και την εκ περιτροπής εργασία με μείωση μισθού 50% για όλους τους εργαζόμενους που έφερε με θράσος στην ΠΝΠ ο κ. Βρούτσης.

Χρειάζονται γενναία και οριζόντια μέτρα στήριξης και ρευστότητας για επιχειρήσεις και εργαζόμενους, όχι μέτρα που θα σπάσουν τα κοντέρ της ύφεσης και της ανεργίας.

Πηγή:Faq

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ