Newsroom

Newsroom

«Ξαναχτυπά» ο Πολάκης: Νέες αποκαλύψεις για τη «μπίζνα» Μηταράκη και Αριστείδη Ματιάτου

«Συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης (φωτό 1-2) .Δείτε ποιος είναι ο κύριος Αριστειδης Ματιατος που ορίστηκε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ προϊστάμενος της τεχνικής υπηρεσίας του Υπ Μεταναστευτικής πολιτικής από τον κύριο Μηταράκη» 

5032216

Σε νέες αποκαλύψεις προχωρά ο Παύλος Πολάκης σχετικά με τον Αριστείδη Ματιάτο, τον μηχανικό που φέρεται να συμμετείχε στο «πάρτι» με τις απευθείας αναθέσεις έργων που φέρεται να έστησε ο Ν. Μηταράκης στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησής του, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης προχωρά σε νέες αποκαλύψεις για τον «γαλάζιο» μηχανικό Αριστείδη Ματιάτο.

«Δειτε ποιος είναι ο κύριος Αριστειδης Ματιατος που ορίστηκε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ προϊστάμενος της τεχνικής υπηρεσίας του Υπ Μεταναστευτικής πολιτικής από τον κύριο Μηταράκη όντας μετακλητός ,πρώτη φορά στην Ελλάδα της Μεταπολίτευσης», αναφέρει στη νέα του ανάρτηση.

«Ιδιώτης Μηχανικος,που η εταιρεία του ειχε φτιάξει τα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρου,προεδρος της «ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΜΕΤΩΠΟ Α.Ε» με ορισμό από Σαμαρά ,Γραμματεας της ΔΑΚΕ μηχανικών επι χρόνια και βέβαια με συνεργασία με τον κύριο Μηταράκη από παλιά», συμπληρώνει παραπέμποντας στις παρακάτω εικόνες.

5e93399f825e6325f935ac73
5e9339a0825e6334bc35a5e1
5e9339a0825e6334bc35a5e3
5e93399f825e6325f935ac74

«Ήταν δυνατόν να μην αξιοποιηθεί ;;;;; Πείτε μου για τους μετακλητούς του ΣΥΡΙΖΑ τώρα…..», σχολιάζει τέλος ο Παύλος Πολάκης.

Νωρίτερα, σε εκτενή του ανάρτηση ο πρώην αναπληρωτής υπουργός κατηγόρησε τον Νότη Μηταράκη ότι «δημιούργησε παράνομα και αντιστυνταγματικό μηχανισμό με μετακλητούς που θα μοιράζει τα λεφτά σε κολλητούς και φίλους εργολάβους, χωρίς κανένα έλεγχο παρακάμπτοντας όλο τον υπηρεσιακό μηχανισμό».

* Πηγή: documentonews.gr 

Καμπιαγιάννης: «Όσο δεν φεύγει ο Βαρτζόπουλος, ο Μητσοτάκης είναι προσωπικά υπεύθυνος για την επόμενη γυναικοκτονία»

InCollage 20240430 142826483

Καμπιαγιάννης: «Όσο δεν φεύγει ο Βαρτζόπουλος, ο Μητσοτάκης είναι προσωπικά υπεύθυνος για την επόμενη γυναικοκτονία»

Μέσω προσωπικής του ανάρτησης στο Facebook, ο γνωστός δικηγόρος αποδόμησε με τον πιο εύστοχο και επιστημονικό…

Βέφα Αλεξιάδου: Μετά τα λόγια αγάπης για Μαμαλάκη… επίθεση σε Κασσελάκη – «Να κάτσει στα αβγά του» (video)

Αλεξιάδου

Βέφα Αλεξιάδου: Μετά τα λόγια αγάπης για Μαμαλάκη… επίθεση σε Κασσελάκη – «Να κάτσει στα αβγά του» (video)

«Όπως την είπα και τώρα σχετικά με τον γάμο των ομοφυλοφίλων. Δεν πρέπει να έχει…