Newsroom

Newsroom

Ξανά στο εδώλιο ο Μάκης Νοδάρος

Στα δικαστήρια μας στέλνει ξανά η βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή επιμένοντας να μας τιμωρήσει επειδή γράψαμε την αλήθεια…

Στα δικαστήρια μας στέλνει ξανά η βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή επιμένοντας να μας τιμωρήσει επειδή γράψαμε την αλήθεια σε ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» .
(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ :http://www.enet.gr )

Στις 11.1.2011 μετά από εννέα (!) ώρες ακροαματικής διαδικασίας κρίθηκαν αθώοι από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αμαλιάδας ο συντάκτης της «Ελευθεροτυπίας» Μάκης Νοδάρος, το προσωπικό του BLOG (!) και οι ιδιοκτήτες του Περιφερειακού Ραδιοφωνικού Σταθμού «Ionion FM» , Δημήτρης Κολόκας και Αντώνης Γρηγορόπουλος , μετά από μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον τους η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή.

Ο δημοσιογράφος και οι ιδιοκτήτες του ραδιοφωνικού σταθμού κατηγορούνταν από την Φωτεινή Πιπιλή ότι την συκοφάντησαν από πρόθεση , επειδή αποκάλυψαν ότι την περίοδο που η εταιρεία «Κερκετεύς» του φερόμενου ως Ν2 συμμετέχοντος στο συνδικάτο του εγκλήματος Γιώργου Τρομπούκη άρπαζε παράνομα τα αδρανή υλικά από τον ποταμό της Νέδας , η κ. Πιπιλή με δηλώσεις της στον τοπικό Τύπο της Ηλείας και στην προσωπική της ιστοσελίδα , έκανε λόγο για «ειδυλλιακό τοπίο» (!) και για αντιπλημμυρικά έργα, παραβλέποντας το οικολογικό έγκλημα και την κλοπή δημόσιας περιουσίας στο ποτάμι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ … ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΙΜΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΟΥ ΤΟΠΙΟΥ – ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΗ . :

http://www.ionionfm.gr/galleries.php?gid=26

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: http://fpipili.blogspot.com/2008/05/blog-post_21.html

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ : http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=21/07/2009&id=65532

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ : http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=22/07/2009&id=65978

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=23/07/2009&id=66289

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=16/07/2009&id=64070

Η ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΙΠΙΛΗ , ΕΙΧΕ ΣΥΝΤΑΧΘΕΊ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΊ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΉ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΗΛΕΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΉ ΚΩΣΤΑ ΤΖΑΒΑΡΑ (!)

Το δικαστήριο με την 12/11.1.2011 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ αθώωσε ΟΛΟΥΣ τους κατηγορούμενους με το σκεπτικό ότι το αγαθό της ελευθερίας του λόγου είναι αναπόσπαστο στοιχείο της δημοκρατίας και ότι ο δημοσιογράφος έχει δικαίωμα και καθήκον να κρίνει τις πράξεις των δημοσίων προσώπων.

ΩΣ ΕΔΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ …

ΟΜΩΣ …

Ο Εισαγγελέας Εφετών Πατρών μετά από σχετική προσφυγή της κυρίας Πιπιλή, ΑΣΚΗΣΕ ΕΦΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΘΩΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ και ο δημοσιογράφος κάθεται ξανά στο εδώλιο του κατηγορουμένου ΣΤΙΣ 23.9.2011 στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Πατρών με την κατηγορία της εξύβρισης διά του Τύπου, θεωρώντας προσβλητικό το τίτλο ! της εφημερίδας στο επίμαχο ρεπορτάζ !

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

« Το μοναδικό καταφύγιο που έχει απομείνει στους κοινωνικά αδύναμους , απέναντι στους ισχυρούς και στο άδικο , είναι η Δικαιοσύνη. Σαν απλός πολίτης και επαγγελματίας δημοσιογράφος που σέβομαι την δουλειά μου και την εφημερίδα που εργάζομαι , θα αποδείξω στο δικαστήριο και αυτή την φορά την αθωότητά μου. Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους δικαστές και στην Ελληνική Δικαιοσύνη. »
http://mnodaros.blogspot.com

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…