Newsroom

Newsroom

Ξανά μαζί Γιώργος Σαμαράς και μικρός Τζέϊ

Το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων κάνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου στον μικρό Τζέι, το αγοράκι από τη Σκωτία με σύνδρομο…

mikros 2

Το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων κάνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου στον μικρό Τζέι, το αγοράκι από τη Σκωτία με σύνδρομο Ντάουν, που έγινε γνωστό σε ολόκληρο τον πλανήτη από την αγάπη του στον διεθνή άσο Γιώργο Σαμαρά.

Ο Γιώργος Σαμαράς και ο μικρός Τζέι μέχρι και την περσινή σεζόν στην ομάδα της Σέλτικ, τα έλεγαν πολύ συχνά, όμως η μετακόμιση του Έλληνα επιθετικού στην Premier League για χάρη της Γουέστ Μπρομ τους χώρισε.

Κανείς δε μπορεί να ξεχάσει τις συγκινητικές εικόνες κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών της Σέλτικ για το πρωτάθλημα την άνοιξη, με τον Έλληνα επιθετικό να παίρνει στην αγκαλιά του τον μικρό 
 
Ο ΠΣΑΤ τους δίνει την ευκαιρία να ξανασμίξουν, καθώς κάλεσε τον μικρούλη στην Αθήνα, προκειμένου να τον βραβεύσει για την φιλία του με τον Sam στην ετήσια εκδήλωσή του που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα.

«Ο σύνδεσμός μας αποφάσισε να τιμήσει τη φιλία του Τζέι με τον Γιώργο Σαμαρά, για το μήνυμα ανθρωπιάς κι ευαισθησίας που στέλνει παγκοσμίως», αναφέρει η πρόσκληση που έλαβε ο μικρός Τζέι.

mikros

 

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…