Xαμός στο Twitter με τον Λιάγκα και την fake «γιαγιά» του Κασσελάκη

«Βροχή» οι αναρτήσεις για την γυναίκα που ο Λιάγκας «βάφτισε» γιαγιά του Κασσελάκη

λιαγκας

Σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας είχε μία ακόμα μεγάλη επιτυχία στην εκπομπή του, «Το Πρωινό», στον ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής που υπερηφανεύεται, ώρες , ώρες για τα αποκλειστικά του, σήμερα (σ.σ δεν είναι η πρώτη φορά) υπέπεσε σε ένα ακόμη fake news.

Έβγαλε, όπως είπε, τη γιαγιά του Κασσελάκη να μιλήσει για τον Στέφανο. Όχι μία από τις πραγματικές γιαγιές του, αλλά μία κάπως κοντινή. Στο σούπερ έγραφε «Η Νεοδημοκράτισσα γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη του εύχεται καλή επιτυχία». Η δήλωση μάλιστα της συνεντευξιαζόμενης ότι ο Στέφανος ψήφιζε Νέα Δημοκρατία στο παρελθόν, έγινε γρήγορα viral. Τελικά η γιαγιά αποδείχθηκε fake, καθώς όπως  η ίδια δήλωσε «Ο προπάππους του με την πεθερά μου ήταν αδέλφια..αλλά ο οΓιώργος Λιάγκας δεν ντράπηκε να την βαφτίσει ο ίδιος γιαγιά.

Φυσικά την είδηση τη διέψευσε ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης

«Ζητώ σεβασμό στη μνήμη των δύο γιαγιάδων μου» έγραψε στο Twitter ο Στέφανος Κασσελάκης. «Σε εκπομπή φιλοξενήθηκε κυρία που δεν έχω δει ποτέ μου, παρουσιάστηκε ως γιαγιά μου και είπε ότι… ψήφιζα ΝΔ! Δε θα μιλήσω για προβοκάτσια. Οι πολίτες καταλαβαίνουν. Και με ποιους τα έχω βάλει. Και ότι δεν με “κρατάει” κανένας».

Αποτέλεσμα όλων των συνέβησαν ήταν να  οργιάσει το «Χ» και να τρολάρει τον Λιάγκα:

 

Άγρια οπαδική επίθεση στη Θεσσαλονίκη-Τους χτύπησαν ενώ έκαναν τζόκινγκ και τους άφησαν αιμόφυρτους

οπαδικη βια 1

Άγρια οπαδική επίθεση στη Θεσσαλονίκη-Τους χτύπησαν ενώ έκαναν τζόκινγκ και τους άφησαν αιμόφυρτους

Οι δράστες τους έριξαν στο έδαφος και τους ξυλοκοπούσαν με μανία, ενώ φεύγοντας πήραν τις…