Χαίρεται ο Γεωργιάδης που έχουν παραγραφεί τα αδικήματα για τη Novartis (εικόνα)

Έκδηλη είναι ανησυχία του Άδωνη Γεωργιάδη μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση της Novartis. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ από την πρώτη στιγμή που είδαν το φως πληροφορίες για εμπλοκή του Αντώνη Σαμαρά, του Παναγιώτη Πικραμμένου και οκτώ πρώην υπουργών έκανε λόγο στο twitter του περί γελοιοτήτων, δεν αρκέστηκε όμως σ' αυτό.

5a788f191dc52481488b4698

Λίγο αργότερα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ενημέρωσε τους ακολούθους του ότι τα αδικήματα της δωροδοκίας και της απιστίας για τα οποία ερευνώνται τα πολιτικά πρόσωπα, έχουν παραγραφεί με βάση τον νόμο περί ευθύνης υπουργών. 

Τι είναι αυτό που κάνει τον κ. Γεωργιάδη να χαίρεται με την παραγραφή των αδικημάτων και γιατί με τέτοια ταχύτητα μας ενημερώνει ότι τα πιθανά κακουργήματα στα οποία εμπλέκονται οκτώ πρώην υπουργοί και δύο πρώην πρωθυπουργοί, έχουν παραγραφεί; 


Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με  πληροφορίες, η εισαγγελική έρευνα συνεχίζεται από την Εισαγγελία Διαφθοράς και για τα πολιτικά και μη πρόσωπα, όσον αφορά το αδίκημα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. Αδίκημα το οποίο δεν εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου περί ευθύνης υπουργών και είναι αυτό για το οποίο καταδικάστηκε και ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Διαβάστε σχετικά: 

Εμπλοκή Σαμαρά στο σκάνδαλο Novartis

Εμφανώς ανήσυχος ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis (εικόνες)

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…