X-FILES

Η συντηρητική παράταξη στην Ελλάδα, συνηθίζει όποτε μπαίνει θέμα δικαιωμάτων, να εμφανίζει τις προοδευτικές αλλαγές σαν την καταστροφή του Έθνους και μέγα εθνικό ζήτημα.

59de26f71dc524542f8b4640

Του Κώστα Βαξεβάνη

Είτε πρόκειται για το δικαίωμά σου να χωρίζεις, να επιλέγεις θρήσκευμα, να επιλέγεις τον τρόπο με τον οποίο θα ζεις και θα συστήνεσαι, η Δεξιά, ανακαλύπτει έναν γκρεμό από τον οποίο πέφτει η Ελλάδα. Αυτή τη φορά όμως παράγινε. 

Το σχέδιο νόμου που πήγε στη Βουλή, αφορούσε το δικαίωμα κάποιου πολίτη να επιλέγει το όνομα που θα έχει επειδή αισθάνεται όπως αισθάνεται. Αν θα λέγεται Γιώργος, Μαρία ή Άδωνης (γιατί μπορεί το Σπύρος να μην του αρέσει) χωρίς να χρειάζεται να απολογηθεί. 

Αυτό το τόσο απλό που αφορά τον ίδιο και κανέναν άλλο, στριμώχτηκε γύρω από την επιβίωση της φυλής και και τη σωτηρία της ψυχής. Το χειρότερο είναι πως παρουσιάστηκε σαν την απόφαση ενός νέου στα 15 να κάνει εγχείρηση φύλου. 

Κάπου εκεί πλάκωσαν και οι εξωγήινοι δια στόματος Κυριάκου Μητσοτάκη. Τόσα χρόνια Χάρβαρντ, φιλελευθερισμός και βαριά αριστεία, κατέληξαν στο «κάποιος μου είπε». Και τι του είπε μάλιστα; Πως τα παιδιά μας θα τα εγχειρήσουν εξωγήινοι. 

Σταματώ εδώ γιατί αναγνωρίζω το δικαίωμα του Κυριάκου να λέγεται όπως θέλει. Ακόμη και δημοκρατικός πολιτικός.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…