Το workshop ακολουθεί το τρίπτυχο του Θεάτρου στη Σάλα «ψηλαφίζοντας-εμβαθύνοντας-εκθέτοντας» ως μέθοδο προσέγγισης.

Την ομάδα των μη επαγγελματιών συντονίζει η ηθοποιός-σύμβουλος ψυχικής υγείας Χρυσή Βιδαλάκη με την αρωγή της συμβούλου ψυχικής υγείας Δέσποινας Μανούσκου και της ιστορικού Τέχνης Βασιλικής Λεκού.

Τον συντονισμό της ομάδας των επαγγελματιών αναλαμβάνουν η σκηνοθέτις Κατερίνα Κλειτσιώτη και η Χρυσή Βιδαλάκη σε συνεργασία με τη χοροθεραπεύτρια GDTR Senior – αντιπρόεδρο της Ένωσης Χοροθεραπευτών Ελλάδος Ευρώπη Σταυροπούλου και την τραγουδίστρια-συνθέτρια Σαβίνα Γιαννάτου.

Χρυσή Βιδαλάκη @Helen Mesadou

Τα Workshops:

Για τους μη επαγγελματίες (2 ομάδες):

1η ομάδα
Έναρξη workshop: 6/11/23
Ημέρα: κάθε Δευτέρα
Ώρα: 17.30 – 19.30

2η ομάδα
Έναρξη workshop: 20/11/23
Ημέρα: κάθε Δευτέρα
Ώρα: 20.00 – 22.00

Χώρος διεξαγωγής: Θέατρο στη Σάλα, Ηλιούπολη (Κολοκοτρώνη 7)

Διάρκεια εργαστηρίου: 6 μήνες

Κόστος συμμετοχής: 60 ευρώ/μήνα

Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων οι ενδιαφερόμενες *οι για τις ομάδες των μη επαγγελματιών καλούνται να αποστείλουν στο [email protected] έως 4/11 (1η ομάδα) και έως 13/11/23 (2η ομάδα) ένα σύντομο κείμενο στο οποίο θα αναφέρουν τους λόγους για τους οποίους επιθυμούν να συμμετάσχουν στο εργαστήριο.

Για τους επαγγελματίες:

Έναρξη workshop: 21/11/23
Ημέρα: κάθε Τρίτη
Ώρα: 19.00 – 21.00

Χώρος διεξαγωγής: Θέατρο στη Σάλα, Ηλιούπολη (Κολοκοτρώνη 7)

Διάρκεια εργαστηρίου: 6 μήνες

Κόστος συμμετοχής: 80 ευρώ/μήνα

Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων οι ενδιαφερόμενες *οι για την ομάδα των επαγγελματιών καλούνται να αποστείλουν στο [email protected] έως 13/11/23 το βιογραφικό τους σημείωμα μαζί με ένα σύντομο κείμενο στο οποίο θα αναφέρουν τους λόγους για τους οποίους επιθυμούν να συμμετάσχουν στο εργαστήριο.