Newsroom

Newsroom

We’re not monsters! – H Μέριλ Στριπ «λάμπει» στο νέο trailer του «Τhe Prom»

Με μια ταινία οσκαρικών προδιαγραφών επιστρέφει η Meryl Streep αφού το The Prom θα είναι διαθέσιμο στο Netflix από τις 11 Δεκεμβρίου.

prom

Βασισμένο στο ομότιτλο, υποψήφιο για Tony μιούζικαλ του Broadway, η ταινία αφηγείται την ιστορία μιας ομοφυλόφιλης μαθήτριας σε μια μικρή πόλη της Ιντιάνα, η οποία θέλει να πάει στον χορό των αποφοίτων του σχολείου της μαζί με το κορίτσι της. 

Η διοίκηση του σχολείου αρνείται με κάθε τρόπο να υποστηρίξει την επιλογή της, αλλά μία ξεχωριστή ομάδα ηθοποιών του Broadway αναλαμβάνει δράση για να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της. 

Η Μeryl Streep ως Dee Dee Allen και ο James Orden ως Barry Glickman είναι ένα ζευγάρι ηθοποιών από τη Νέα Υόρκη που μόλις απέτυχε ένα δαπανηρό μιούζικαλ τους και βρίσκονται σε δυσμενή καμπή στην καριέρα τους. Το ζευγάρι βρίσκει ευκαιρία μέσα από την πραγματοποίηση της επιθυμίας της Εmma να βελτιώσει τη φήμη και του όνομα του

Μέριλ Στριπ, Νικόλ Κίντμαν, Αριάνα Γκράντε, Ακουαφίνα, Κέρι Ουάσινγκτον, Kίγκαν-Μάικλ Κι, Αντριου Ράνελς είναι μόνο μερικά ονόματα από το επιβλητικό καστ της ταινίας που αποτελεί το φετινό μεγάλο στοίχημα του Netflix και έχει στόχο να φτάσει μέχρι τα Όσκαρ. 

Το «The Prom» είναιι η πρώτη ταινία που γύρισε ως μέρος της συμφωνίας του με το Netflix ο Ράιαν Μέρφι. 

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…