Washington Post κατά Ερντογάν: «Με τέτοιους συμμάχους τι να τους κάνεις τους εχθρούς»

Με ένα άρθρο-«κόλαφο», η Washington Post κατακεραυνώνει τον Τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν, τονίζοντας ότι η στάση του υποδαυλίζει το ΝΑΤΟ.

AP22319336051710

Φαίνεται ότι τα νταηλίκια… του Τούρκου προέδρου δεν έχουν ακροατήριο ειδικά στις ΗΠΑ. Με ένα άρθρο κόλαφο η Washington Post κάνει εκτενή αναφορά για τις ευθείες απειλές του Σουλτάνου κατά της χώρας μας.

Με ειρωνικό ύφος, ο συντάκτης του δημοσιεύματος της Washington Post αναρωτιέται με αφορμή τις απειλές του Ερντογάν ότι θα μπει… νύχτα στην Ελλάδα: «Με τέτοιους συμμάχους, τι να τους κάνεις τους εχθρούς; Ο Τούρκος πρόεδρος απειλεί ανοιχτά την Ελλάδα ότι θα μπει νύχτα στην Ελλάδα… Ναι, καλά το διαβάσατε. Ο Ερντογάν απειλεί με πόλεμο ένα άλλο μέλος του ΝΑΤΟ».

Το δημοσίευμα συνεχίζει αναφέροντας ότι «όλες οι συμμαχίες, όπως και οι οικογένειες, έχουν τις εντάσεις τους. Και ο Ερντογάν παίζει τον ρόλο του μαύρου πρόβατου χρόνια τώρα. Τι συμβαίνει, όμως, στο μυαλό του Ερντογάν; Το παίζει νταής ενόψει εκλογών; Επιδιώκει στρατιωτικές συμφωνίες με τις ΗΠΑ; Θέλει να ανοικοδομήσει την Τουρκία κατ’ εικόνα των Οθωμανών, όπως ο Πούτιν φαντασιώνεται την αυτοκρατορία των τσάρων; Και πάνω απ’ όλα, μπορεί ο Ερντογάν να θεωρηθεί αξιόπιστος σύμμαχος σε περίπτωση πολέμου;».

«Οι καιροί που ζούμε είναι πολύ σοβαροί για τέτοιου είδους περισπασμούς. Η Δύση πρέπει να παραμείνει ενωμένη και δυνατή. Γι’ αυτό, πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τις παλιές αλλά κενές διαμάχες. Στόχος θα πρέπει να είναι ένας και μοναδικός. Να μην επιτρέψουμε στον Πούτιν να κλιμακώσει και να διευρύνει τον πόλεμό του. Και οι Τούρκοι θα πρέπει να θυμίσουν στον πρόεδρό τους πως κάτι τέτοιο θα ήταν προς όφελος τόσο της Τουρκίας όσο και του ΝΑΤΟ», καταλήγει το δημοσίευμα της Washingtom Post.

 

Ο γγ της ομοσπονδίας ταξί ξεσπά (;) κατά της Μαρίνας Σάττι: «Το video clip προσβάλλει το επάγγελμα μας» (video)

Καταγραφή 22

Ο γγ της ομοσπονδίας ταξί ξεσπά (;) κατά της Μαρίνας Σάττι: «Το video clip προσβάλλει το επάγγελμα μας» (video)

Επίθεση στο videoclip της Μαρίνας Σάττι έκανε ο γγ της ομοσπονδίας ταξί

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Καταγραφή 21

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Απίστευτα είναι τα όσα συμβαίνουν σχετικά με την εξαφάνιση του Καρλ Έριβαν Χάουμπ το 2018