Βζιιν … από τους νέους στην Κοζάνη : O Άδωνης τους έταξε καλοπληρωμένες δουλειές

Σε ένα ακόμα αδώνειο... μικροπολιτικό αφήγημα στην Κοζάνη έταξε καλοπληρωμένες δουλειές

adonis georgiadis etba bipe kozani

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων σε ένα ακόμα κακό ρεσιτάλ…επικοινωνιακής πολιτικής κατά τη διάρκεια των εγκαινίων που έγιναν αργά σήμερα στην Κοζάνη, έταξε καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας. Συγκεκριμένα όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Ελλάδα θα είναι πρώτη στις επενδύσεις στην ευρωζώνη και πρώτη χώρα στις επενδύσεις στην ΕΕ για το 2022» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, συμπληρώνοντας ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι «το ΑΕΠ εκτινάσσεται στα επίπεδα του 2011 με τους δείκτες της ανεργίας να έχουν κατεβεί στα επίπεδα του 2008».

Παράλληλα δήλωσε την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα που έχει πετύχει η χώρα στο θέμα των επενδύσεων, τονίζοντας ότι «η νέα Ελλάδα που εμείς φτιάχνουμε, είναι η Ελλάδα υψηλής ταχύτητας, είναι η Ελλάδα που προσελκύει επενδυτές και ανέφερε τις επενδύσεις που έχουν γίνει στην Θεσσαλονίκη και αλλού, προσελκύοντας νέους επιστήμονες με υψηλές αποδοχές. «Το επόμενο διάστημα, τα παιδιά σας θα γυρίσουν και θα εργαστούν σε καλοπληρωμένες δουλειές που θα’ χουμε δημιουργήσει όπως έγινε στην Θεσσαλονίκη» ανάφερε ο κ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι μπορεί «να είναι ωραίος ο λαϊκισμός για να κοροϊδεύεις το κόσμο, αλλά είναι πολύ πολύ ωραιότερο να του βρίσκεις δουλειά για τα παιδιά του, να κερδίσεις το μέλλον τους».

Με τα τόσα που έχει τάξει και δεν έχουν υλοποιηθεί δεν ξέρουμε πραγματικά αν υπάρχει νοικοκύρης, εργαζόμενος, μικρομεσαίος, , ή απλώς λογικός άνθρωπος, που τον πιστεύει ότι θα φέρει τη σωτηρία της οικονομίας της μεσαίας τάξης και των νέων. Όπως το πάει σε λίγο θα θέλει να του πούνε :«Να σ’ έχει ο Θεός καλά, ρε Άδωνι!»

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

τραμπ πυρ

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

Ο άνθρωπος που αυτοπυρπολήθηκε έλαβε ιατρική βοήθεια και μεταφέρθηκε από την περιοχή