Newsroom

Newsroom

Βρήκαμε τον μόνο άνθρωπο που θέλει να σβηστούν τα ονόματα των νεκρών από τα Τέμπη στη Βουλή

Να σβηστούν τώρα ονόματα των 57 νεκρών του εγκλήματος στα Τέμπη από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη απαίτησε ο Μάκης Βορίδης

Βορίδης

Όσο και να προσπαθείς μερικές φορές είναι αδύνατο να ξεφύγεις από το παρελθόν σου και ο Μάκης Βορίδης όσο και να παλεύει να υποδυθεί τον ψύχραιμο και δημοκράτη πολιτικό, όταν οι στιγμές είναι οριακές… ξεφεύγει. Ανεβαίνει και ο Βελόπουλος τώρα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε με τους δυσαρεστημένους δεξιούς.

Με μια αδιανόητη τοποθέτηση ο υπουργός επικρατείας Μάκης Βορίδης ζήτησε να σβηστούν άμεσα τα ονόματα των 57 θυμάτων των Τεμπών από το Σύνταγμα για το καλό της πατρίδας και το εθνικού κλέους. «Το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη είναι το σπουδαιότερο σημείο μνήμης, ένας τόπος ιερός και αφορά στους πεσόντες κατά τη διάρκεια των αγώνων του έθνους», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βορίδης και συμπλήρωσε:

«Εκεί είναι γραμμένα τα ονόματα των μεγάλων μαχών που έχουμε δώσει. Είναι ένα μνημείο, με το οποίο τιμάμε τη μνήμη όλων των Ελλήνων που έχασαν τη ζωή τους υπερασπιζόμενοι την πατρίδα.

Δεν έχει καμία θέση η οποιαδήποτε αναγραφή οποιουδήποτε άλλου πράγματος εκεί. Θέλουμε να κάνουμε ένα μνημείο να θυμόμαστε το φρικτό δυστύχημα των Τεμπών; Να το κάνουμε. Αυτό δεν μπορεί να είναι στον ‘Αγνωστο Στρατιώτη… Είναι ένα μνημείο με συγκεκριμένο προορισμό».

Ειδήσεις σήμερα:

Καινούργιου: Αποχώρησε από την εκπομπή λόγω… Λαζόπουλου – «Ρεζίλι! Συνεχίστε μόνοι σας» (video)

Συναγερμός στην Ερμού – Άντρας μαχαίρωσε γυναίκα

Καταγγελία από τη Μαρία Καρυστιανού: «Ο Τριαντόπουλος έδωσε εντολή για το μπάζωμα στα Τέμπη» (video)

Νίκαια: «Μαμά, ένας κακός σκοτώνει τον μπαμπά», έλεγε ο γιος του 39χρονου – Σοκαριστικές μαρτυρίες (video)