Newsroom

Newsroom

Βρέθηκαν κομμάτια του χαμένου Boeing στον Ινδικό Ωκεανό;

Τον εντοπισμό μέσω δορυφόρου δύο αντικειμένων στον Ινδικό Ωκεανό που ενδεχομένως να σχετίζονται με το εξαφανισμένο εδώ και 12 μέρες…

ereynes boeing

Τον εντοπισμό μέσω δορυφόρου δύο αντικειμένων στον Ινδικό Ωκεανό που ενδεχομένως να σχετίζονται με το εξαφανισμένο εδώ και 12 μέρες αεροσκάφος της Malaysia Airines ανακοίνωσε η Αρχή για την Ασφάλεια στη Θάλασσα της Αυστραλίας.

Όπως εξήγησε αξιωματούχος της υπηρεσίας, πρόκειται για αντικείμενα που βυθίζονται και ανεβαίνουν στην επιφάνεια κατά διαστήματα, ενώ το μεγαλύτερο από τα δύο έχει μήκος 24 μέτρων.

Το σημείο όπου έχουν εντοπιστεί τα αντικείμενα βρίσκεται περίπου 3.000 χιλιόμετρα δυτικά του Περθ, ενώ στην περιοχή σπεύδουν αυστραλιανά αεροσκάφη και πλοία για να τα ερευνήσουν και ν τα ανασύρουν.

Μάλιστα, και ο υπουργός Μεταφορών της Μαλαισίας, Χισαμουντίν Χουσεΐν, ανέφερε ότι τα δύο αντικείμενα που βρέθηκαν στο νότιο Ινδικό Ωκεανό είναι πιθανό να αποτελούν μέρος του αεροσκάφους της Malaysia Airlines.

Ωστόσο, ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Τόνι Άμποτ, τόνισε πως ο εντοπισμός των αντικειμένων αυτών θα είναι εξαιρετικά δύσκολος, ενώ δεν αποκλείεται να αποδειχθεί τελικά ότι δε σχετίζονται με το χαμένο Boeing.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…