Newsroom

Newsroom

Βρέθηκαν δύο αντικείμενα στον Ινδικό Ωκεανό και ανασύρονται μέσα στην ημέρα

Ενώ ο τροπικός κυκλώνας «Τζίλιαν» απειλεί τις προσπάθειες ανεύρεσης του αγνοούμενου αεροσκάφους από την Μαλαισία, οι Αυστραλοί, σύμφωνα με διεθνή…

mal

Ενώ ο τροπικός κυκλώνας «Τζίλιαν» απειλεί τις προσπάθειες ανεύρεσης του αγνοούμενου αεροσκάφους από την Μαλαισία, οι Αυστραλοί, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, εντόπισαν «κυκλικά» και «ορθογώνια» αντικείμενα πορτοκαλί και πράσινου χρώματος μέσα στην θάλασσα.

Με βάση τις δηλώσεις υπουργού της Μαλαισίας, τα αντικείμενα είναι δύο στο σύνολο και έχουν περίπου ένα μέτρο μήκος, αλλά παραμένει ακόμη άγνωστο αν συνδέονται με την πτήση 370. Όπως είπε, αναμένεται να ανασυρθούν μέσα στις επόμενες ώρες ή και αύριο, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Αυτά τα αντικείμενα είναι ξεχωριστά από εκείνα που αναφέρθηκαν ότι εντόπισε κινεζικός δορυφόρος στην περιοχή που εκτείνονται οι έρευνες νωρίτερα σήμερα. 

Το πλήρωμα επί του αεροσκάφους, ανέφερε ότι είδε δύο αντικείμενα – «το πρώτο ένα γκρι ή πράσινο κυκλικό αντικείμενο και το δεύτερο ένα πορτοκαλί ορθογώνιο αντικείμενο». Στο μεταξύ, οι οικογένειες των αγνοουμένων διαμαρτύρονται για την έλλειψη ενημέρωσης που τους παρέχεται.  «Έχουν περάσει ήδη τόσες μέρες. Και καμία ένδειξη. Πάντα ψάχνουν και ψάχνουν. Δεν μπορεί ένα τόσο μεγάλο αεροπλάνο να βρεθεί; Σωστά;», είπε ένας μέλος οικογένειας Κινέζου αγνοουμένου, όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…