Βραζιλία: Ζεί ο Στίβ Τζομπς;

«Φωτιά» έχουν πάρει τα social media, μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφίας του δείχνει έναν άνδρα σε αναπηρικό αμαξίδιο, ο οποίος μοιάζει…

tjobs

«Φωτιά» έχουν πάρει τα social media, μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφίας του δείχνει έναν άνδρα σε αναπηρικό αμαξίδιο, ο οποίος μοιάζει απίστευτα με τον ιδρυτή της Apple, Στιβ Τζομπς. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο από έναν χρήστη του Reddit με ψευδώνυμο «TheHorseSizedDuck», ο οποίος ήθελε να βγάλει μια selfie και κατά λάθος έβγαλε και τον… σωσία του Τζομπς. Η φωτογραφία συνοδευόταν από το σχόλιο του χρήστη: «Ο Στιβ Τζομπς είναι ζωντανός;» και πρόσθεσε: «Η συγκεκριμένη απόδειξη μου αρκεί για να το πιστέψω, αλλά ίσως να χρειάζεται ένας επιπλέον έλεγχος».

Πολλοί είναι εκείνη που υποστηρίζουν βέβαια ότι η φωτογραφία είναι απλά αποτέλεσμα φωτομοντάζ. Σημειώνεται ότι για πολλούς μεγάλους αστέρες, ηθοποιούς, τραγουδιστές και άλλες προσωπικότητες που άφησαν το στίγμα τους, υπάρχει ένας μύθος ότι κάπου βρίσκονται και ζουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχοντας ουσιαστικά «σκηνοθετήσει» το θάνατο τους. Στη λίστα αυτή μπαίνει και ο  ιδρυτής της Apple Στιβ Τζόμπς.  

Oργή του Λάκη Γαβαλά για τον ιερωμένο που τον έβρισε: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί (video)

lakis gavalas

Oργή του Λάκη Γαβαλά για τον ιερωμένο που τον έβρισε: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί (video)

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για την ομοφοβική επίθεση που δέχτηκε από τρεις μοναχούς