Newsroom

Newsroom

Βραβεία Emmy: Το θερμό φιλί των πρωταγωνιστών του The Bear έκλεψε την παράσταση (video)

Μια αρκετά όμορφη στιγμή χάρισαν οι πρωταγωνιστές του The Bear στα χθεσινά βραβεία Emmy

THE BEAR

Χθες τα ξημερώματα είχαμε την απονομή των βραβείων Emmy, με τις σειρές Succession, Beef και The Bear να σαρώνουν τα βραβεία σε μια φαντασμαγορική τελετή.

Μάλιστα οι πρωταγωνιστές του The Bear αποφάσισαν να μας χαρίσουν μια πανέμορφη στιγμή που σίγουρα έκλεψε την παράσταση και αποτελεί το highlight της βραδιάς.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της βράβευσης Ebon Moss-Bachrach και Matty Matheson έδωσαν ένα παρατεταμένο φιλί πάνω στη σκηνή, κάνοντας όλο το κοινό να ζητωκραυγάζει.

Μετά απ’ αυτή τη στιγμή ο Matheson ανέφερε «Σ’ αγαπώ Ebon. Αγαπώ τόσο πολύ τα εστιατόρια. Τα καλά, τα κακά. Είναι δύσκολο. Κάθε μέρα πρέπει να εμφανιζόμαστε και να μαγειρεύουμε και να κάνουμε τους ανθρώπους να αισθάνονται καλά τρώγοντας καθισμένοι γύρω από ένα τραπέζι. Είναι πραγματικά όμορφο. Και όλοι εδώ έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μια παράσταση μαζί και να κάνουμε τους ανθρώπους να νιώσουν καλά. Είναι καταπληκτικό. Είναι πανέμορφο».

Δείτε την απίστευτη στιγμή που έκλεψε τις εντυπώσεις:

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παπανικολάου: Δημοσίευσε πόσα λεφτά παίρνει – «Πινόκιο ο Μαρινάκης»

Νέος Κόσμος: Ο «Ζαμπόν» είχε μπει στο στόχαστρο του «Ράμπο» – Νέα στοιχεία για την εκτέλεση (video)

Ατελείωτο γλέντι με την επίσκεψη Μητσοτάκη… σε γνωστό ζευγάρι στο Γαλάτσι – «Τι παράσταση δώσατε πάλι;» (video)

Τι πραγματικά συνέβη στις Άνδεις το 1972 και πώς φτάσαμε στον… «κανιβαλισμό» – Όταν ο Κώστας Βαξεβάνης συνάντησε τον Νάντο Παράδο