Βούλτεψη: "Ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ προκαλούν φόβο στη χώρα"

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, με αφορμή την παρέμβαση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖA, Αλέξη Τσίπρα, στη…

1 28 0

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, με αφορμή την παρέμβαση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖA, Αλέξη Τσίπρα, στη σύνοδο της Εκτελεστικής επιτροπής του Κ.Ε.Α. στην Αθήνα, αναφέροντας, μεταξύ άλλων ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί φόβο στη χώρα και αβεβαιότητα στο εξωτερικό.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου:

«Ο φόβος και η αβεβαιότητα έχουν μόνο ένα όνομα: Το όνομα αυτού που εμπνέει φόβο και αβεβαιότητα και δεν είναι άλλος από τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Προκαλούν φόβο στη χώρα και αβεβαιότητα στο εξωτερικό. Δεν μετρούν όσα προτείνουν  και, όταν τα μετρούν, τους βγαίνουν λειψά. Δεν μπορούν να μετρήσουν όχι μόνο τις συνέπειες των επιλογών τους, αλλά ούτε καν τους βουλευτές που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Η πραγματική ανησυχία, ο πραγματικός φόβος, είναι να επιστρέψει η χώρα στα χρέη, στα ελλείμματα, στην αδυναμία δανεισμού, δηλαδή στα μνημόνια. Ο μόνος πραγματικός φόβος είναι η επιστροφή στα μνημόνια. Είναι το μόνο που εγγυάται ο κ. Τσίπρας, ο οποίος, μιλώντας σήμερα στους συμμάχους του στην Ευρώπη, επιτέθηκε για άλλη μια φορά στην Ελλάδα, στέλνοντας  ξανά  μηνύματα πολιτικής αστάθειας και δυσφήμησης της χώρας».

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…