Βούλτεψη: Το μπάχαλο που επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ στο χώρο της Παιδείας δεν θα περάσει

cover
NewsRoom 20/10/2014 | 23:59

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, με αφορμή τις κινητοποιήσεις που εξελίσσονται στο Πανεπιστήμιο Αθηνών από τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους φοιτητές.

Η κ. Βούλτεψη σχολιάζει πως «η απαράδεκτη κατάσταση που δημιουργήθηκε και πάλι στο Πανεπιστήμιο Αθηνών έχει φυσικούς αυτουργούς, οι οποίοι μάλιστα πρωτοστάτησαν στα έκτροπα».

Είναι αδιανόητο, συνεχίζει, βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου να πρωταγωνιστούν σε επεισόδια, καταλήψεις και κάθε είδους παραβιάσεις της νομιμότητας.

Όπως τονίζει η κ. Βούλτεψη «είναι καιρός αυτό το τριτοκοσμικό φαινόμενο της παρεμπόδισης λειτουργίας των Πανεπιστημίων να λάβει ένα τέλος» και προσθέτει: «Τα Πανεπιστήμιά μας δεν αντέχουν άλλο χάος».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος συνεχίζει την επίθεση προς το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σημειώνοντας πως «οι φορολογούμενοι δεν θα πληρώνουν τα λεφτά τους για κλειστά και υπό κατάληψη Πανεπιστημιακά ιδρύματα».

«Το μπάχαλο που επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ να επιβάλει και στον χώρο της Παιδείας δεν θα περάσει. Ο νόμος θα εφαρμοστεί. Γιατί η Δημοκρατία στηρίζεται στην εφαρμογή των νόμων» καταλήγει η κ. Βούλτεψη.