Newsroom

Newsroom

Βουλευτής θύμα βιασμού από ακροδεξιό πολιτευτή στην Ελβετία

Θύμα βιασμού από στέλεχος ακροδεξιού κόμματος εμφανίζεται να έπεσε γυναίκα βουλευτής στην Ελβετία. Η αστυνομία έχει συλλάβει για την υπόθεση…

zug00001

Θύμα βιασμού από στέλεχος ακροδεξιού κόμματος εμφανίζεται να έπεσε γυναίκα βουλευτής στην Ελβετία. Η αστυνομία έχει συλλάβει για την υπόθεση το Μάρκους Χούρλιμαν που είναι πρόεδρος του κόμματος UDC στο καντόνι του Τσουγκ. Η βουλευτής ονομάζεται Γιολάντα Σπις-Χέγκλιν κι είναι 34 ετών.

Το περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια έγινε το περασμένο Σάββατο, κατά τη διάρκεια γιορτής σε εστιατόριο (φώτο) προς τιμή του νέου προέδρου της κυβέρνησης του Τσουγκ, Χάιντς Τένλερ, ο οποίος προέρχεται επίσης από το κόμμα UDC. Το επόμενο πρωί η 34χρονη βουλευτής πήγε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις αίματος και ούρων αφού δε θυμόταν τί της είχε συμβεί το προηγούμενο βράδυ. Τώρα το υπουργείο Εσωτερικών της Ελβετίας έχει αρχίσει έρευνα για να διαπιστώσει εάν η βουλευτής έπεσε θύμα του GHB, του αποκαλούμενου και «ναρκωτικού του βιασμού». Αν κι η κ. Σπις-Χέγκλιν δεν έχει καταθέσει μέχρι στιγμής μήνυση για βιασμό, η Αστυνομία προχώρησε κανονικά στη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη καθώς ο βιασμός στην Ελβετία διώκεται αυτεπάγγελτα.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…