Νεκρή εντοπίστηκε μια γυναίκα, κατά την διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε κατοικία στη Βουλιαγμένη.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, πρόκειται για γυναίκα ηλικίας περίπου 60-70 ετών, η σορός της οποίας εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (24/2) σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου επί της οδού Αμάλθειας στην Βουλιαγμένη Αττικής.
Η σορός ανήκει στην πρώην αντιδήμαρχο Πειραιά Πασχαλίνα Καλαγιά Καραμαλάκου, όπως μεταδίδει το pireaspiraeus.
Πριν την άφιξη των πυροσβεστικών δυνάμεων, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, δύο ακόμη γυναίκες απομακρύνθηκαν από το τριώροφο κτίριο, λόγω της φωτιάς και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 10 πυροσβέστες με τρία οχήματα.
Διαβάστε επίσης:
Βασίλης Καλογήρου: Στην εισαγγελία Λάρισας έφτασε η μητέρα του 39χρονου – Αναμένεται να αποσυνδέσει τον θάνατο του από την υπόθεση των Τεμπών
Καρυστιανού: Η απάντηση για την επιμέλεια των παιδιών της – «Το θεώρησα χτύπημα κάτω από τη μέση»
Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr