Newsroom

Newsroom

Βουλγαρία: Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή που ο Έλληνας σκιέρ παρασύρεται από τη χιονοστιβάδα

Τι καταγγέλει φίλος του 36χρονου σκιέρ για τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας στο χιονοδρομικό κέντρο στη Βουλγαρία

Σκιέρ

Ένα σοκαριστικό βίντεο – ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας που δείχνει τα τελευταία λεπτά του αδικοχαμένου 36χρονου σκιέρ Κωνσταντίνου, το οποίο προέρχεται από την κάμερα που κρατούσε ένα από τα μέλη της παρέας των Ελλήνων σκιέρ στο χιονοδρομικό κέντρο της Βουλγαρίας.

Πιο συγκεκριμένα το βίντεο δείχνει τη στιγμή που η παρέα του παρασύρεται από τη φονική χιονοστιβάδα, ενώ διακρίνεται ένα μεγάλο λευκό «κύμα» να καταπλακώνει τον σκιέρ.

Ήταν το απόγευμα της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου όταν οι τρεις φίλοι παρασύρθηκαν από την χιονοστιβάδα με τον άτυχο Κωνσταντίνο να μην καταφέρνει να σωθεί.

Οι φίλοι του που διασώθηκαν προσπάθησαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες, αλλά δυστυχώς είναι αργά.

Η χιονοστιβάδα αν και είχε μήκος 150 περίπου μέτρων δεν έγινε έγκαιρα αντιληπτή, με τους τέσσερις φίλους να μην προλαβαίνουν να αντιδράσουν και να παρασύρονται μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

Όπως καταγγέλλει στο Mega φίλος του 36 χρονου σκιέρ δεν υπήρχε κανένα μέτρο ασφαλείας, όπως και καμία ειδοποίηση από το χιονοδρομικό κέντρο για την επικίνδυνη πλαγιά του Μπόροβετς.

Η σύζυγος του ενός εκ των τριών επιζώντων, επισημαίνει, δε, πως στο σημείο που έπεσε η φονική χιονοστιβάδα ήταν μέρος πίστας που ήταν ανοιχτή για το κοινό.

Πάνος Λαμπρινίδης – Στάχτος: Αυτός είναι ο νέος γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ

Πάνος Λαμπρινίδης – Στάχτος: Αυτός είναι ο νέος γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Την περίοδο 2023-2025 είχε αναλάβει καθήκοντα υπεύθυνου του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Λαζόπουλος: Η αδημοσίευτη φωτογραφία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη «επάνω στο τραπέζι» στη Σαντορίνη

λαζο

Λαζόπουλος: Η αδημοσίευτη φωτογραφία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη «επάνω στο τραπέζι» στη Σαντορίνη

«Τρελός χορός. Εγώ κάνω τον… Παπαμιχαήλ στα τραγούδια», σχολιάζει ο Λάκης Λαζόπουλος για τη φωτογραφία…

Adolescence: Τι ενέπνευσε τους δημιουργούς του σίριαλ του Netflix – «Θέλαμε να βάλουμε έναν καθρέφτη στην κοινωνία»

AP25069791453116

Adolescence: Τι ενέπνευσε τους δημιουργούς του σίριαλ του Netflix – «Θέλαμε να βάλουμε έναν καθρέφτη στην κοινωνία»

Ο Στίβεν Γκράχαμ, εκ των δημιουργών της σειράς, κάνει λόγο για μία "πανδημία" εγκλημάτων με…