Newsroom

Newsroom

Βοστόνη: Ο 19χρονος Τζοχάρ σκότωσε τον αδερφό του

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο 19χρονος ύποπτος για την αιματηρή διπλή επίθεση στη Βοστόνη, Τζοχάρ Τσαρνάεφ, σκότωσε τον αδερφό…

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο 19χρονος ύποπτος για την αιματηρή διπλή επίθεση στη Βοστόνη, Τζοχάρ Τσαρνάεφ, σκότωσε τον αδερφό του Ταμερλάν κατά τη διάρκεια της συμπλοκής με την αστυνομία τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Όπως αποκάλυψε ο αρχηγός της αστυνομίας της Watertown, ο 26χρονος Tamerlan ήταν ζωντανός και μαχόταν κατά των αστυνομικών, όταν ο 19χρονος τον πάτησε με το SUV που είχαν κλέψει και τον έσυρε πάνω σε ένα πεζοδρόμιο προκαλώντας του τέτοια τραύματα που οδήγησαν τελικά στον θάνατό του!

Ο ύποπτος για την αιματηρή διπλή επίθεση στη Βοστόνη την περασμένη Δευτέρα Τζοχάρ Τσαρνάεφ, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ανέκτησε τις αισθήσεις του και άρχισε να απαντά γραπτώς στις ερωτήσεις των ερευνητών, σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο 19χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο μετά το 24ωρο ανθρωποκυνηγητό στην περιοχή της Βοστόνης και θεωρείται ότι μαζί με τον 26χρονο αδελφό του ο οποίος σκοτώθηκε πραγματοποίησαν τη βομβιστική επίθεση στην διάρκεια του Μαραθωνίου της Βοστόνης, η οποία στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους, μεταξύ τους και ένα 8χρονο αγόρι.

Το NBC News, επικαλούμενο ομοσπονδιακούς αξιωματούχους, μετέδωσε πως ο 19χρονος φέρει σοβαρό τραύμα στο λαιμό που τον εμποδίζει να μιλήσει, αλλά άρχισε να απαντά γραπτώς στις ερωτήσεις των ερευνητών.

Το τηλεοπτικό δίκτυο ABC μετέδωσε από την πλευρά του πως ο Τσαρνάεφ απαντά “σποραδικά, με δυσκολία και πολύ αργά” και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι ερευνητές τον ρωτούν για τους πιθανούς συνεργούς του ή αν υπάρχουν και άλλες βόμβες που δεν έχουν εκραγεί. Επίσης θέλουν να μάθουν αν τα δύο αδέλφια είχαν την υποστήριξη κάποιας οργάνωσης.