Newsroom

Newsroom

Βοσκός σκότωσε κυνηγό για ένα αρνί στον Ασπρόπυργο

Από τα πυρά ενός βοσκού σκοτώθηκε τελικά σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας ένας 59χρονος κυνηγός στον Ασπρόπυργο.

2139968

Από τα πυρά ενός βοσκού σκοτώθηκε τελικά σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας ένας 59χρονος κυνηγός στον Ασπρόπυργο.

Το πτώμα του κυνηγού είχε βρεθεί στις 5 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την έρευνα ο βοσκός τον σκότωσε γιατί προηγουμένως ο κυνηγός πυροβόλησε ένα από τα αρνιά του.

Η έρευνα έφτασε στα ίχνη του, καθώς ο βοσκός είχε κλέψει το αυτοκίνητο του θύματος, το οποίο βρέθηκε την επόμενη ημέρα κοντά στον τόπο του εγκλήματος και σε αυτό βρέθηκαν στοιχεία, όπως δακτυλικά αποτυπώματα.

Ανάλογο περιστατικό δολοφονίας κυνηγού από βοσκό και μάλιστα σε μεγαλύτερο βαθμό είχε σημειωθεί στο Αγρίνιο το 2006 όταν δύο βοσκοί, πατέρας και 37χρονος γιος, άνοιξαν πυρ και σκότωσαν 5 κυνηγούς επειδή θεώρησαν ότι είχαν ενοχλήσει το κοπάδι τους

Στην ομολογία του, ο 37χρονος κτηνοτρόφος είχε δηλώσει ότι ο ίδιος και ο πατέρας του, ειδοποιημένοι από κάποιον γείτονα, πήγαν στο σημείο όπου βρίσκονταν οι κυνηγοί για να διαπιστώσουν εάν δημιουργούσαν πρόβλημα στα πρόβατά τους. Ο γιος, ο οποίος ήταν ένοπλος, απομακρύνθηκε από τον πατέρα του, αναζητώντας τους κυνηγούς.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ομολογία, λίγα λεπτά αργότερα, ο 37χρονος άκουσε διαπληκτισμούς μεταξύ του πατέρα του και τεσσάρων κυνηγών. Ισχυρίστηκε, δε, ότι υπήρξε και ένας πυροβολισμός από την πλευρά των κυνηγών, ενδεχομένως κατά λάθος ή για εκφοβισμό. Ο 37χρονος δήλωσε ότι μέσα στην ένταση, άνοιξε πυρ κατά των τεσσάρων.

Δύο από τους κυνηγούς έπεσαν τραυματισμένοι κοντά του, ο τρίτος στην απέναντι πλευρά του χωραφιού, ενώ ο τέταρτος έτρεξε για να σωθεί. Ο 37χρονος κυνήγησε το νεαρό κυνηγό και άνοιξε πυρ εναντίον του, σκοτώνοντάς τον. Στο σημείο αυτό, ο 37χρονος δέχθηκε βολή από τον πέμπτο κυνηγό, τον οποίο δεν είχε δει νωρίτερα.

Το βλήμα τραυμάτισε τον 37χρονο κτηνοτρόφο στο στήθος, κοντά στην δεξιά κλείδα, αλλά όχι σοβαρά. Ο 37χρονος απάντησε με νέα πυρά, σκοτώνοντας και τον πέμπτο κυνηγό και επέστρεψε για να αποτελειώσει τους άλλους τρεις.

(φωτο αρχειο eurokinissi)

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

AP23317538078204

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

Επιμένει η Χαμάς ότι δεν θα δεχθεί συμφωνία που δεν θα προβλέπει ρητώς τον τερματισμό…