Εκλογές πραγματοποιήθηκαν στη Βόρεια Κορέα πριν από μερικές ημέρες, με τον Κιμ Γιονγκ Ουν να κερδίζει για ακόμα μια φορά και το κόμμα του να καταλαμβάνει σχεδόν το σύνολο των εδρών, σύμφωνα με αναφορές που επικαλείται το πρακτορείο Yonhap.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση η συμμετοχή έφτασε το αξεπέραστο 99,99% και το Εργατικό Κόμμα της Κορέας συγκέντρωσε το 99,93% των ψήφων για τη 15η Ανώτατη Λαϊκή Συνέλευση.
Παράλληλα, σύμφωνα με το πρακτορείο KCNA της Βόρειας Κορέας, η συνέλευση θα εκλέξει επίσημα τον πρόεδρο της Επιτροπής Κρατικών Υποθέσεων της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας και θα εξετάσει αναθεωρήσεις του συντάγματος.
Αξίζει φυσικά να αναφερθεί ότι περισσότερο από το 70% των βουλευτών αντικαταστάθηκε σε σχέση με την προηγούμενη σύνθεση, με τον Κιμ όμως να μένει σταθερός και στιβαρός στη θέση του, μέχρι τις επόμενες εκλογές.
Ποιος να το περίμενε…
Διαβάστε επίσης:
Ανάλυση WFP: 45 εκατ. άνθρωποι κινδυνεύουν με «οξεία πείνα» εάν συνεχιστεί ο πόλεμος στο Ιράν
Ηράκλειο: Η μαρτυρία αστυνομικού στη δίκη για τον 3χρονο Άγγελο – «Δεν με ρώτησε για το παιδί, αλλά αν έφαγαν τα σκυλιά»
Πάρτι στο Χ με τη Βούλτεψη: «Τα Στενά του Ορμούζ είναι πάρα πολύ στενά» – Το Twitter πλατύ σαν ωκεανός
Κόπα Άφρικα: Πρωτοφανής απόφαση – Η CAF δίνει το τρόπαιο στο Μαρόκο «στα χαρτιά»
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια