Βόμβες Μπαλάσκα για την εκτέλεση του «Ζαμπόν»: Ομερτά με διεφθαρμένους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ – Δε τολμάει να μιλήσει κανένας (video)

«Το θύμα ήταν εκτελεστής. Ξεκίνησε την καριέρα του στην παρανομία σαν εκτελεστής και μάλιστα ήταν να εκτελέσει μια υψηλόβαθμη δικαστικό», ήταν η αποκάλυψη του Σταύρου Μπαλάσκα για τον Ζαμπούνη

Μπαλάσκας

Ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας  βρέθηκε στην εκπομπή «Κοινωνίας Ώρα Mega» και η αλήθεια είναι ότι είπε απίστευτα πράγματα με αφορμή τη συζήτηση για την εκτέλεση του Βαγγέλη Ζαμπούνη στον Νέο Κόσμο.

Η δολοφονία του επονομαζόμενου «Ζαμπόν» είναι πολύ πιθανό να φέρει ένα νέο κύκλο αίματος στην «Greek Mafia», σύμφωνα με τον Σταύρο Μπαλάσκα, ο οποίος τόνισε ότι κανένας δεν τολμάει να μιλήσει διότι ξέρουν ότι όποιος μιλήσει, θα βρεθεί νεκρός.

Μάλιστα στον μηχανισμό αυτό εμπλέκονται και διεφθαρμένοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. όπως είπε.

«Στην προκειμένη περίπτωση ήταν ένα καλοπληρωμένο συμβόλαιο, το οποίο είχαν αποτύχει να το ενεργήσουν και το ενήργησαν τώρα.

Για να έχουν την τεράστια σιγουριά ότι αυτήν τη φορά η δουλειά έγινε, είδατε την αγριότητα με την οποία επιτέθηκαν και με τη σιγουριά που ήθελαν να αποκτήσουν ανοίγοντας την πόρτα και δίνοντάς του τις χαριστικές βολές με ένα πιστόλι», ανέφερε αρχικά ο Σταύρος Μπαλάσκας.

«Το θύμα ήταν εκτελεστής. Ξεκίνησε την καριέρα του στην παρανομία σαν εκτελεστής και μάλιστα ήταν να εκτελέσει μια υψηλόβαθμη δικαστικό, την οποία δεν την εκτέλεσε την τελευταία στιγμή διότι μια συγγενής ενός μεγαλονονού τα είχε δώσει όλα στην αστυνομία, η οποία εμπλέκεται και με αυτό.

Σε αυτήν την περίπτωση το συμβόλαιο το είχε αναλάβει το “Ζαμπόν”.

Από τις Εσωτερικές Υποθέσεις της ΕΛ.ΑΣ συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί, διότι διέρρευσαν στο διαδίκτυο ένα βιντεάκι με τον νεκρό, πράγμα το οποίο αποτελεί πειθαρχική παράβαση από το πειθαρχικό της ΕΛ.ΑΣ, διότι κοινοποιήθηκαν στοιχεία δικογραφίας προανακρίσεως», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Ομερτά. Δε μιλάει κανένας, δεν τολμάει κανένας, δεν ανοίγουν στόματα διότι εκεί γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει. Δε δένεται μια υπόθεση χωρίς στοιχεία και χωρίς μαρτυρίες.

Το να ξέρω εγώ τι κάνει κάποιος, δε λέει τίποτα αν δεν μπορώ να το αποδείξω. Η ομερτά συνδυάζεται με πάρα πολλά χρήματα, με διεφθαρμένους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.

Γνωρίζουμε πράγματα τα οποία δεν έχουν ισιώσει σε αυτήν τη χώρα ακόμη, γνωρίζουμε ότι τα μεταπτυχιακά τους και τα κεντρικά των κακοποιών είναι ο Κορυδαλλός, γνωρίζουμε ότι υπήρξαν διεφθαρμένοι αστυνομικοί.

Υπάρχει ένας μηχανισμός ο οποίος αποτελείται από ομερτά και από πάρα πολλά χρήματα και από ανθρώπους οι οποίοι είναι ακόμα διεφθαρμένοι και διαφθείρονται συνεχώς και οι οποίοι το κρατούν σε ένα καβούκι και δεν το αφήνουν να σπάσει», συμπλήρωσε ο αστυνομικός αναλυτής.

Ειδήσεις σήμερα:

Μεσολόγγι: Για δολοφονία του Μπάμπη κάνει λόγο το βούλευμα – «Φοβάμαι μην έχουμε νέα υπόθεση Άλεξ» (Video)

Παπανικολάου: Δημοσίευσε πόσα λεφτά παίρνει – «Πινόκιο ο Μαρινάκης»

Συγκινεί ο Φώτης Σεργουλόπουλος: «Πολλοί με ρωτούν… πώς εξηγείς στο παιδί σου;» (video)

Τζίμα – Πρετεντέρης: Έβαλαν τα γέλια στον αέρα του δελτίου – Το επικό σαρδάμ με Άδωνι (video)

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…