"Βομβαρδίστε με, το προτιμώ από να με βιάσουν", η δραματική έκκληση γυναίκας-θύματος των τζιχαντιστών

Οι τζιχαντιστές μαχητές του ΙΚΙΛ συνεχίζουν να δολοφονούν με χυδαιότατο τρόπο αμάχους, αλλά και να απαγάγουν γυναίκες και παιδιά. Τις…

ikil 0

Οι τζιχαντιστές μαχητές του ΙΚΙΛ συνεχίζουν να δολοφονούν με χυδαιότατο τρόπο αμάχους, αλλά και να απαγάγουν γυναίκες και παιδιά. Τις τελευταίες ώρες, η έκκληση μιας νεαρής γυναίκας, μέσω της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail», προκαλεί φρίκη, καθώς η οκτώ μηνών έγκυος παρακαλά τους Αμερικανούς ούτε λίγο ούτε πολύ να τη βομβαρδίσουν!

«Παρακαλώ αφήστε τα αμερικανικά μαχητικά αεροπλάνα να βομβαρδίσουν τη φυλακή μου… Ο θάνατος είναι καλύτερος από το να με βιάσει ένας άγνωστος», είναι η δραματική έκκληση της Χαϊάμ, η οποία είναι μια από τις 96 γυναίκες που απήχθησαν από τους ισλαμιστές όταν κατέλαβαν τις πόλεις τους.

Την ίδια ώρα, μια 17χρονη που μίλησε επίσης στη «Daily Mail» περιέγραψε τον τρόμο που ζουν αυτές οι γυναίκες, οι οποίες, όπως είπε, προορίζονται είτε να πουληθούν ως σκλάβες είτε να παντρευτούν κάποιον ισλαμιστή στρατιώτη.«Το ξέρω αυτό γιατί τους έχω ακούσει να το συζητούν», αναφέρει μεταξύ άλλων: «Είμαστε σίγουρες ότι μας έχουν πουλήσει αυτοί οι άνθρωποι. Δεν φοβόμαστε για τη ζωή μας, αλλά για την αξιοπρέπειά μας ως γυναίκες», καταλήγει η ανήλικη.

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…