Σοκ στο χώρο του ποδοσφαίρου με την είδηση πως ο Ντάνι Άλβες συνελήφθη για υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης.
Ο διάσημος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής κρατείται από τις αρχές της Βαρκελώνης μετά από καταγγελία για σεξουαλική επίθεση σε κλαμπ της πόλης στις 30 Δεκεμβρίου.
Ο 39χρονος Βραζιλιάνος μετέβη στο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση και λίγη ώρα μετά τις 10 το πρωί συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Δημοτικό Δικαστήριο της Βαρκελώνης, σύμφωνα με τη «Mundo». Ο ίδιος φαίνεται πως αρνείται κάθε κατηγορία.
Η καταγγελία έγινε από νεαρή γυναίκα δύο ημέρες μετά το περιστατικό, με τις αρχές να εξετάζουν την υπόθεση. Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε τον Aλβες γιατί την άγγιξε κάτω από τα εσώρουχά της χωρίς τη συναίνεσή της.
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια