Οικονόμου: Αδειάζει Πλεύρη και… «καλύπτει» Τσίπρα για Μέγαρο και PCR 

Η απάντηση στη χυδαία προπαγάνδα του υπουργού Υγείας ήρθε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

Ηχηρή διαφοροποίηση από τον Γιάννη Οικονόμου στο «ζήτημα» που αποπειράθηκε να δημιουργήσει εναντίον του Αλέξη Τσίπρα ο Θάνος Πλεύρης.

Ηχηρή διαφοροποίηση Οικονόμου από Πλεύρη

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σε συνέντευξή του στον Ρ/Σ ΣΚΑΪ και ερωτηθείς για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ο οποίος πήγε στη δεξίωση για την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο ενώ είχε νοσήσει μερικές ημέρες νωρίτερα με κορονοϊό, δήλωσε χαρακτηριστικά  πως υπάρχουν συγκεκριμένα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και πως… «φαντάζομαι ότι είναι γνώστης, τα έχει τηρήσει απόλυτα και έχει τα αποδεικτικά στοιχεία».

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νάσος Ηλιόπουλος αποδόμησε τα απαράδεκτα fake news του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, (ο οποίος υποστήριξε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας δεν τήρησε τα μέτρα του ΕΟΔΥ «σπάζοντας» την καραντίνα των 5 ημερών με την παρουσία του στο Προεδρικό Μέγαρο την Κυριακή, στην εκδήλωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας),

Ο Νάσος Ηλιόπουλος παρενέβη στην πρωινή εκπομπή του Open TV, «Ώρα Ελλάδας», απαντώντας στα σχόλια Πλεύρη: «Ο κ. Πλεύρης είναι υπουργός Υγείας στη χώρα που είναι πρώτη σε θανάτους ανά εκατομμύριο από κορονοϊό. Ο κ. Πλεύρης αντί λέει ψέματα σε πανελλαδική εκπομπή θα έπρεπε να κρύβεται να μην τον βλέπει το φως του ήλιου.

Ο κ. Τσίπρας είχε αρνητικό PCR από το Σάββατο. Όταν έχεις αρνητικό PCR μπορείς να βγεις έξω. Δεν μπορώ να πιστέψω πως ο κ. Πλεύρης είναι τόσο άσχετος που δεν ξέρει τα πρωτόκολλα. Προφανώς θέλει να συμπεριφερθεί σαν ένα ακροδεξιό τρολ και να πετάξει λάσπη. Ελπίζω μέσα στις επόμενες ώρες να ζητήσει συγγνώμη και να παραιτηθεί από τη θέση του».

Στη συνέχεια, ο ίδιος παρουσίασε τα αποτελέσματα του PCR το οποίο έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στις 23 Ιουλίου, με αρνητικό αποτέλεσμα.

Απίστευτη απόφαση δικαστηρίου στις ΗΠΑ: Ορφανή 16χρονη δεν κρίθηκε «αρκετά ώριμη» για άμβλωση

AP - αμβλωσεις

Απίστευτη απόφαση δικαστηρίου στις ΗΠΑ: Ορφανή 16χρονη δεν κρίθηκε «αρκετά ώριμη» για άμβλωση

«Σε ποιον κόσμο μια 16χρονη είναι πολύ ανώριμη για να υποβληθεί σε άμβλωση, αλλά αρκετά…

Χτύπημα στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη και από Ανδρέα Ανδριανόπουλο για τις παρακολουθήσεις

Χτύπημα στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη και από Ανδρέα Ανδριανόπουλο για τις παρακολουθήσεις

Ενα ακόμα στέλεχος της παράταξης και πρώην υπουργός, ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος εξαπολύει επίθεση για τις…

Ενδείξεις ότι η ευλογιά των πιθήκων ίσως μεταδίδεται από τους ανθρώπους στα σκυλιά

Ενδείξεις ότι η ευλογιά των πιθήκων ίσως μεταδίδεται από τους ανθρώπους στα σκυλιά

Πιθανή περίπτωση μετάδοσης ευλογιάς των πιθήκων από άνθρωπο σε σκύλο εντοπίστηκε στη Γαλλία, 12 ημέρες…