Βόμβα Κασιδιάρη: Ο Σαμαράς και ο "Παναθηναϊκάκιας" δικαστής (video)

Μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο με τις αποκαλύψεις του Ηλία Κασιδιάρη για τη συνομιλία του με τον τέως γραμματέα του…

kasidiaris vouli

Μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο με τις αποκαλύψεις του Ηλία Κασιδιάρη για τη συνομιλία του με τον τέως γραμματέα του υπουργικού Συμβουλίου, Τάκη Μπαλτάκο, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έριξε σήμερα, από το βήμα της Βουλής, μια ακόμη βόμβα μεγατόνων. Ούτε λίγο ούτε πολύ ανέφερε, πως υπάρχει αποδεικτικό υλικό, που εμπλέκει τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, μέσω του οποίου φέρεται να παρεμβαίνει προσωπικά σε δικαστικούς κατά της Χρυσής Αυγής.

Παίρνοντας το λόγο στη Βουλή, ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλώντας για τον Αντώνη Σαμαρά τον αποκάλεσε «δοτό πρωθυπουργό» και κατήγγειλε ότι παρεμβαίνει άμεσα στη δικαιοσύνη προς δικαστικό λειτουργό χωρίς καν, όπως είπε, να χρειάζεται να τηλεφωνεί νωρίτερα στον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου.

«Υπάρχει συγκεκριμένο υλικό ότι έχουν διαπράξει κακούργημα κατάχρησης εξουσίας και εσχάτη προδοσία…», λέει χαρακτηριστικά. «Δεν τον αποκαλεί με το όνομά του. Τον αποκαλεί «Παναθηναϊκάκια». Του μεταβιβάζει και μέσω τρίτων εντολές. Το κοινό του με τον Μπαλτάκο είναι πως κι αυτός είναι Παναθηναϊκός, έχει τρισύλλαβο όνομα και την ίδια κατάληξη» δήλωσε ο Κασιδιάρης και κάλεσε όλα τα κόμματα να συνταχθούν με ΣΥΡΙΖΑ και να υπογράψουν κείμενο για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής.

Είπε χαρακτηριστικά στη Βουλή ο Ηλίας Κασιδιάρης: «Θα καταθέσουμε συγκεκριμένη πρόταση (σ.σ. την οποία ζητά να υπογράψουν όλα τα κόμματα) να στηθούν τρείς κάλπες για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για Σαμαρά, Δένδια, Αθανασίου. Υπάρχει συγκεκριμένο υλικό ότι έχουν διαπράξει κακούργημα κατάχρησης εξουσίας και εσχάτη προδοσία…

Παρακωλύουν τη δημοκρατική λειτουργία της Βουλής, που λειτουργεί παράνομα… Στερεί το δικαίωμα ψήφου από εκλεγμένους βουλευτές. Θα ξεκινήσει συλλογή υπογραφών. 30 υπογραφές χρειάζονται για να στηθούν τρεις κάλπες. Το υλικό υπάρχει, με την προανακριτική θα ανοίξουν τα τριψήφια τηλέφωνα Σαμαρά, Δένδια, Αθανασίου αλλά και των δικαστικών».

 

Και αφού κάλεσε τα κόμματα να μη στηρίξουν την πρόταση πρόταση μομφής αλλά να στηρίξουν τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής, προειδοποίησε πως αν δεν συνυπογράψουν θα είναι συνένοχοι στο έγκλημα. Ο ίδιος ο Ηλίας Κασιδιάρης, πάντως, υποστηρίζει πως δεν έχει στην κατοχή του το συγκεκριμένο υλικό με την υποτιθέμενη συνομιλία Σαμαρά. Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης μέσα στο παραλήρημά του, το οποίο και έχει όρια, έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ ως «δεκανίκι» της κυβέρνησης.

Αντιδρώντας η Σοφία Βούλτεψη από πλευράς της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο για υποκλοπή συνομιλιών του πρωθυπουργού! Στη συνέχεια, επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας «η κατάσταση είναι πιο σοβαρή απ’ ό,τι φανταστήκατε στην αρχή όταν ξεκινούσατε τη διαδικασία ταύτισης με τον νεοναζισμό». «Δεν εκβιαζόμαστε από νταβατζήδες της κλειδαρότρυπας. Αν έχετε στοιχεία να τα δώσετε όλα στη δημοσιότητα», είπε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

 

 

Πρωτοφανές συμβάν στη Δράμα: Έκοψαν τα φρένα σε ΙΧ 38χρονης μητέρας – «Μα δεν έχει διαπραχθεί έγκλημα»…έλεγαν οι αστυνομικοί

andraz lazic lcirqLKB8B4 unsplash

Πρωτοφανές συμβάν στη Δράμα: Έκοψαν τα φρένα σε ΙΧ 38χρονης μητέρας – «Μα δεν έχει διαπραχθεί έγκλημα»…έλεγαν οι αστυνομικοί

«“Πρέπει να σ’ αγαπούν πολύ”, μου είπε με ύφος (ο μηχανικός) και ανέφερε ότι στα…

Μεγάλες στιγμές στα μπουζούκια: Ο Γονίδης φίλησε στο στόμα τον Ζαφείρη Μελά (video)

profile player 960x540 20

Μεγάλες στιγμές στα μπουζούκια: Ο Γονίδης φίλησε στο στόμα τον Ζαφείρη Μελά (video)

Τους πάντες αιφνιδίασε ο Σταμάτης Γονίδης στο νυχτερινό κέντρο που δουλεύει όταν αντιλήφθηκε τον Ζαφείρη…

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

περιπολικο

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

Ο 39χρονος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ενώ στο παρελθόν έχει καταδικαστεί και έχει εκτίσει ποινές…

Δίκη Πισπιρίγκου: Έκλαιγε στην αγκαλιά της η αδερφή της – «Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε στο μαξιλάρι» (Video)

5794007

Δίκη Πισπιρίγκου: Έκλαιγε στην αγκαλιά της η αδερφή της – «Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε στο μαξιλάρι» (Video)

Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, που καταδικάστηκε για τον φόνο της…