Newsroom

Newsroom

Βόμβα από τον πατέρα 18χρονου: «Συνεργάτης γνωστού τράπερ έδωσε τον γιο μου στην αστυνομία» (video)

«Ο γιος μου ντρέπεται να με δει. Ένας 30χρονος με μούσι του έδωσε τη φωτοβολίδα», τονίζει ο πατέρας του 18χρονου κατηγορούμενου

Ρέντη

Ο πατέρας του 18χρονου που συνελήφθη για την επίθεση στον αστυνομικό έξω από το «Μελίνα Μερκούρη», μίλησε στον ALPHA και αναφέρθηκε στον άνθρωπο που έδωσε το όνομα του γιου του στην Αστυνομία.

«Είναι ένας 28χρονος ο οποίος συνεργάζεται με γνωστό τράπερ και έδωσε τον γιο μου στην Αστυνομία. Ο γιος μου ντρέπεται να με δει.

Ένας 30χρονος με μούσι του έδωσε τη φωτοβολίδα. Δεν έχει ξαναπιάσει τίποτα τέτοιο στα χέρια του», ανέφερε ο πατέρας του 18χρονου.

Η μαρτυρία  «κλειδί» για τα επεισόδια στου Ρέντη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ALPHA, οι αστυνομικοί βρήκαν τον άνθρωπο που κατήγγειλε ο πατέρας του 18χρονου συλληφθέντα ως ηθικού αυτουργό για τον τραυματισμό του αστυνομικού έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

«Εγώ πήγα εκεί, γιατί μου ανέθεσαν να βάλω τα πανό με τα συνθήματα. Κάποια στιγμή έφυγα αλλά άκουσα ότι θα γίνουν επεισόδια με τους αστυνομικούς», φέρεται να είπε ο άνθρωπος που κατέδειξε ο πατέρας του 18χρονου ως τον «καθοδηγητή» του.

Σύμφωνα πάντως με όσα λέγεται ότι υποστήριξε ο 18χρονος στους αστυνομικούς, κάποιος του είπε: «Πάρε τη φωτοβολίδα, βγάλε το καπάκι και πέταξέ τη στους μπάτσους».

Στο μεταξύ, προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης (14/12) έλαβε από την ανακρίτρια ο 18χρονος, ο οποίος συνελήφθη για τον τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη.

Ο 18χρονος που ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι εκτόξευσε τη ναυτική φωτοβολίδα κατά του αστυνομικού, αποχώρησε από την εισαγγελία Πειραιά λίγο μετά τις 11 το πρωί.

Σημειώνεται ότι εναντίον του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος με την επιβαρυντική περίσταση του νόμου για την αθλητική βία.

Ο 18χρονος κατηγορείται για ηθική αυτουργία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών, για έκρηξη από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για τον άνθρωπο, διατάραξη οικιακής ειρήνης και για κατοχή βεγγαλικών.

Τι συμβαίνει με την Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος και τις προκλητικές αρχειοθετήσεις

ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣΔΩροκ

Τι συμβαίνει με την Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος και τις προκλητικές αρχειοθετήσεις

Προκλητική αρχειοθέτηση δικογραφίας με καταγγελίες για δωροδοκίες κρατικών αξιωματούχων που αποκάλυψε το Documento.

«Έντονη ανησυχία» από το Συμβούλιο της Ευρώπης για τη μεταχείριση του Τζούλιαν Ασάνζ

787d150d feef 462a 8f81 ac5c45f4178b AP Britain Assange Protest

«Έντονη ανησυχία» από το Συμβούλιο της Ευρώπης για τη μεταχείριση του Τζούλιαν Ασάνζ

Τη Δευτέρα δικαστήριο αναμένεται να εξετάσει τις αμερικανικές εγγυήσεις για τη μεταχείριση του Τζούλιαν Ασάνζ…