«Βόμβα» από τον Νίκο Καραχάλιο -Συλλέγει υπογραφές για έκτακτο συνέδριο της ΝΔ μετά τις αποκαλύψεις για τις υποκλοπές (Ηχητικό)

Ο πρώην γραμματέας στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ καταλόγισε ευθύνες προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

mitsotakis nd 1

Είναι τόσο έντονη η δυσαρέσκεια και η ανησυχία για το μέλλον του κόμματος, που αποφάσισαν να κινήσουν τις κομματικές διαδικασίες που προβλέπονται (άρθρα 13 και 19 του καταστατικού της ΝΔ) ώστε το κόμμα να οδηγηθεί σε έκτακτο συνέδριο, όπου θα εξεταστεί ακόμη και το ενδεχόμενο να μπει θέμα ηγεσίας.

Μάλιστα την πρωτοβουλία για τη συλλογή των υπογραφών προκειμένου να συγκληθεί συνέδριο της ΝΔ αναλαμβάνει ο Νίκος Καραχάλιος όπως τόνισε μιλώντας Στο Κόκκινο, υπογραμμίζοντας ότι πλήττεται το κύρος του κόμματος μετά τις αποκαλύψεις για παρακολουθήσεις. Ο πρώην γραμματέας στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ καταλόγισε ευθύνες προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Mάλιστα είχε προαναγγείλει την κίνηση του αυτή τόσο με ανάρτηση του όσο και μιλώντας στον ELLADA FM, καθώς όπως είπε ότι η ΝΔ πρέπει να τελειώνει με τους «άριστους».

Όπως διευκρίνισε ο Νίκος Καραχάλιος, παραμένει μέλος της ΝΔ. Εξήγησε ότι πήρε από χθες πρωτοβουλία για την ενεργοποίηση του άρθρου 13, όταν είδε ότι η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ και η Πολιτική Επιτροπή, «450 άνθρωποι που είναι σήμερα η ηγεσία του κόμματος, χειροκροτούσαν και μάλιστα όρθιοι, έναν άνθρωπο που υπέκλεψε τον αρχηγό του τρίτου κόμματος, και όπως φαίνεται τους μισούς εξ αυτών».

«Τότε σημαίνει ότι έχει αλλοιωθεί η ηγετική ομάδα και αυτό το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αντιμετωπίσουμε θεσμικά και δημοκρατικά, με βάση τις προβλέψεις του καταστατικού του κόμματος. Το άρθρο 13 είναι ουσιαστικά η ενεργοποίηση του έκτακτου συνεδρίου».

Ο Νίκος Καραχάλιος σημείωσε ότι αφού τον λόγο δεν τον παίρνει η ηγετική ομάδα, θα τον πάρει η βάση. Σημείωσε επίσης ότι ο Κ. Μητσοτάκης ξαναγράφει τα «Μυστικά του Βάλτου» της Πηνελόπη Δέλτα, τα οποία έχει δημιουργήσει γύρω από τη ΝΔ, με «μαξιμιλιανούς», «πραιτοριανούς» και άλλους περίεργους, τονίζοντας ότι αυτό «ο κόσμος δεν το ανέχεται».

Από την Παρασκευή, όπως είπε θα ξεκινήσει καμπάνια και μάλιστα αρκετά πρωτότυπη, για να «τσιγκλίσει» και ανθρώπους που δεν είναι ενεργοποιημένοι, για τη συλλογή υπογραφών.

 

 

 

Μαλαισία: 10 νεκροί από σύγκρουση στρατιωτικών ελικοπτέρων – Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο

Μαλαισία

Μαλαισία: 10 νεκροί από σύγκρουση στρατιωτικών ελικοπτέρων – Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο

Οι 10 άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους ήταν μέλη των πληρωμάτων των δύο ελικοπτέρων

Καιρός: «Πέπλο» αφρικανικής σκόνης σε όλη τη χώρα – Άνεμοι τύπου Φοέν έως 9 μποφόρ σε πολλές περιοχές

6098364

Καιρός: «Πέπλο» αφρικανικής σκόνης σε όλη τη χώρα – Άνεμοι τύπου Φοέν έως 9 μποφόρ σε πολλές περιοχές

Τι είναι οι άνεμοι τύπου Φοέν οι οποίοι μαζί με την αφρικανική σκόνη θα κυριαρχήσουν…

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Απολύτως ανακριβές το δημοσίευμα της «Εφ.Συν.» για τον αποκλεισμό του Αντώναρου

5616196

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Απολύτως ανακριβές το δημοσίευμα της «Εφ.Συν.» για τον αποκλεισμό του Αντώναρου

Η αξιωματική αντιπολίτευση το χαρακτηρίζει «απολύτως ανακριβές» ενώ σημειώνει ότι και το δημοσίευμα που ακολούθησε…